У Партії регіонів - новий керівник

У Партії регіонів - новий керівник
Партією регіонів відтепер фактично буде керувати Борис Колесніков, якого сьогодні на з'їзді обрали виконавчим секретарем президії політради ПР.

"Борис Колесніков, фактично, буде керівником Партії регіонів. Колесніков був обраний виконавчим секретарем президії політради партії. Тепер на ньому будуть всі питання ідеології та забезпечення життєдіяльності партії", - з посиланням на "Обозреватель" цитує нардепа від ПР Ганну Герман ТСН.

Колесніков стане керівником партії, адже вищі посади в структурі ПР сьогодні ліквідували. Після внесення змін до статуту, ліквідували посади почесного лідера партії, голови партії, першого заступника і всіх заступників голови партії.

Відповідно зробили зачистки в своїх рядах – вигнали з ПР Віктора Януковича, Миколу Азарова. Відтепер у період між з'їздами керувати партією, за повідомленням прес-служби ПР, буде політрада і президія політради, склад яких сьогодні також обрали.

Зокрема, в президію увійшли: Олександр Вілкул, Володимир Рибак, Михайло Добкін, Олександр Єфремов, Борис Колесников, Вадим Новінський, Микола Левченко, Олександр Ледида.

Зазначимо, сьогодні Партія регіонів висунула єдиним кандидатом у президенти екс-голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. На підтримку ПР розраховував і нардеп Сергій Тігіпко, проте його кандидатуру від партії не затвердили, тож він пішов на вибори само висуванцем.

"Я скільки міг боровся для того, щоб зробити Партію регіонів більш прозорою, більш демократичною. Щоб рядові члени партії могли говорити вільно, і щоб вона чула своїх виборців. На жаль, це не вийшло. Якщо партія недемократична, вона обов'язково виростить наступного Януковича. Сьогодні для мене це не партія, а приватне підприємство", - написав у Facebook Сергій Тігіпко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир Рибак ухвалив 'ручні' закони про 'диктатуру'. Єфремов Добкін Левченко - сепаратизм.
Коротше, тут ніякої 'Небесної Сотні' не вистачить.
Відповісти
По оценке журнала Фокус, опубликованной в феврале 2008 года, состояние Колесникова достигло $470 млн., увеличившись по сравнению с предыдущим годом на $250 млн. В рейтинге 130 самых богатых украинцев соучредитель КОНТИ занял 56-ю строчку. А эксперты журнала Корреспондент несколько месяцев спустя насчитали у него активов на $271 млн., присвоив в своем рейтинге богатейших соотечественников 50-е место.
Відповісти