«Грабь награбленое»: «Правий сектор» їздить на машинах Януковича

«Грабь награбленое»: «Правий сектор» їздить на машинах Януковича
У "Правому секторі" фактично підтвердили, що їх лідер Дмитро Ярош їздить на тюнінгованій машині GMC Savana, яка коштує більше мільйона гривень і раніше належала синові президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, раніше у медіа з’явилася інформація, що у Рівне на похорон активіста Сашка Білого лідер Правого сектору приїхав з великою кількістю охорони і на автомобілі, який нагадував одну з автівок автопарку, знайденого активістами "Правого сектору" в кінці лютого під Києвом. Там було близько 20 авто, які, за словами активістів належали синові Віктора Януковича і коштували більше 2 мільйонів доларів.

У суботу, 29 березня на сторінці "Правого сектору" у Фейсбуці з’явилося повідомлення:

"Даруйте, а ПС у революційний час мав КУПУВАТИ машини? Це по-перше. По-друге, везти Яроша у не-броньованому авто - це злочин недбальства. Якось не дуже хочеться найближчим часом бути і на його похоронах..."


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бандити!!!! Розумом обділені чоловічки: бігають з автоматиками, граються машинками!!)) Іграшковий Путлєровський світ одним словом!!!! Ярош, запроданцю ти сірий, за що продався???? Чи ти ідейний???? Це потрібно так викривити національну ідею, жах!!!!! Люди протріть очі, перед Вами "скоморох"!!!
Відповісти
Жахіття, де ми живем!!!! Ну дійсно, чому десь в Європі чи тій же Росії люди не подумають, що тут один бандитизм, коли таке показують!!!! Їздить на крадених машинах, то ще давай висели когось з будинку і вселись туди падлюко потворна, плюндрувач української ідеї!!!!
Відповісти
ВолиньPost заблокуйте троля, хай не спамить
Відповісти
Правда очі коле?
Відповісти
хочуть ОСОБИСТОЇ влади! Самі то нікчеми...
Відповісти
Я не думав, що повернуться ті часи, коли бандота спокійно їздитиме на крадених автомобілях та ходитиме зі зброєю по вулицях!!!! Куди іде Україна???
Відповісти
Так я зрозумів за що вони міліцію ставили на коліна!!!! За те, що міліція їх же самих садила за крадіжки, вбивства та грабежі!!!!! Хто тепер їх садити буде?????
Відповісти
Ну так чому саме ПС забрав тоді ці машини по вашій логіці? Можливо потрібно було віддати їх іншим людям, для прикладу Володимиру Парасюку - Ми переживаємо за його життя...
Тут пішов принцип - банда з проукраїнськими. націоналістичними поглядами вигнала банду з проросійськими, зрадницькими. Звичайно я підтримую проукраїнські, але Я думаю більшість людей стояло не для того щоб одну банду на іншу змінити, а змінити взагалі систему.
Якщо Ми прагнемо Європейських цінностей то потрібно і діяти по Європейськи...
Приклади просто грабіжки можна і навести будиное Пшонки, ті ж авто Януковича...
Відповісти
Якщо ярош такий правидник пушистий то якого хера іздить з охороною,викормиш клюєва
Відповісти
Ви праві пане Сергію, згадую, навіщо тому Правому сектору було ставити Луцький Беркут на коліна, в мене і ні краплі сумніву тоді не викликало, що вони в чомусь винні!!!!! Так ось навіщо!!! Ще довго не могла повірити, а на минулій неділі в рядах Правого сектору побачила сусіда з його друзями: наркомана і злодюгу - зрозуміла!!!! ПРОБАЧТЕ хлопці, що коли ви стояли на колінах я кричала ГАНЬБА!! Стадний інстинкт та жага ненависті до тих, хто вбивав українців опанувала мною, ПРОБАЧТЕ!!!!
Відповісти
сам із собою переписуєшся, клоун!
Відповісти
Я з Вами згідний, Ярош клоун, а не скоморох!!!
Відповісти
Бог пробачить...
Відповісти
Пробачте!!! В мене син разом зі мною цілодобово спостерігає за подіями в Україні, малий, а вже Українець, не хочу щоб він був обманутий!!! Пробачте!!!
Відповісти
поздно прозрели.
Відповісти
Ну ви й даєте... Це те ж саме, що звинувачувати УПА у використанні трофейної зброї.
Українці як були рабами, так і лишились, на жаль.
Відповісти
Степане, я був на майдані - воював за майбутнє України, напишіть свою адресу, сьогодні прийду заберу Ваш телевізор, холодильник ще щось - трофеї так сказати...!!!!!
Відповісти
Степан ти довбо....б. зАВТРА ПРИЙДУТЬ ДО ТЕБЕ ВСЕ ЗАБЕРУТЬ І ЯК ТИ БУДЕШ СПІВАТИ МЕНІ ЦІКАВО.... пРАВИЙ СЕКТОР ЦЕ ПРОЕКТ РОС.СПЕЦСЛУЖБ, І ВОНИ СВОЄ ЗАВДАННЯ ПО ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В КРАЇНІ ВИКОНАЛИ, ЩО ДАЛО ЗМОГУ ВВЕСТИ ВІЙСЬКА В КРИМ, АЛЕ ЗАВДЯКИ ТОМУ ЩО ЇХЗ ПОЧАЛИ ЗАРАЗХ ПЕРЕСЛІДУВАТИ ЗА НЕЗАКОНННУ ДІЯЛЬНІСТЬ СХІДНІ ОБЛАСТІ ЩЕ ЗАЛИШАЮТЬСЯ В СКЛАДІ УКРАЇНИ.
Відповісти
Раніше на Правий сектор ледь не молилися, зараз не критикує тільки ледачий. Зате, про "заслуги" Тимошенко, Порошенка, "не здригнеться рука" Тягнибока на виборах успішно забудуть.
Відповісти
робін гуди)
Відповісти
Кожен має право на свою думку, але процетую одні слова користувача з мережі... Мої думки з ними збігаються.

"Ну не доходить до дурнів, що Ярош як агент Кремля просто ніякий. Ну що ж це за такий агент, якого чуть не всі розкусили))) Ви то або Кремль маєте за повних дебілів, або себе за геніїв неймовірних. Якщо понад 60% людей вважає, що Ярош агент кремля, то це 100% для любого хто здатний хоч трішки думати знак того, що це гарантовано не так.

Правий сектор зливають зараз просто шаленними темпами. Кремлю це вигідно? Кому це вигідно? Включіть голови на кінець, а то смерті людей будуть марними. Покажіть мені результати дій тих, хто зараз при владі. Чому по вашому нікого не арештовано, нікого не посаджено. Чому по вашому кришуються злочинці? Або вам хватить розуму побачити істинного ворога, або смерть незалежній Україні. Вашими руками вбивають Україну."
Відповісти
Подивись на їх дії та заяви Яроша і все стане на свої місця, руками Яроша хотіли вбити Україну, благо український народ правильно розцінює дії антиукраїнців!!!!!
Відповісти
Гівнюки
Відповісти
Раніше Янукович пиз..в, тепер правий сектор . Комусь є різниця? Думаю ні. Ми боролися за інше життя. ІНШЕ!!! В якому кожен хто п...ть має бути покараний. Давайте руку Ярошу відрубаєм! Яка йому різниця з рукою чи без руки, якщо немає різниці яким чином до нього по падає чуже авто?!
Відповісти
Правий сектор - єдина сила, яка реально виступає проти олігархії.Люди,хто проти олігархів, підтримуйте правий сектор.Ця політична сила повинна увійти у парламент, щоб не дозволити депутатам, які фактично майже усі є маріонетками олігархічних кланів,надалі дирибанити країну. У Яроша не вистачає грошей, ну не такий він багатий як Юлька, Порошенко,Коломойський,Балога та ін., але ж більшість народу України теж не є заможною. Чому Ярош їздить на авто яника, а тому, що у нього зараз багато ворогів і тому, що останні 23 роки він не крав.
Відповісти
Данильчук не напрягайся, в ВРУ ти не попадеш, не потрібно заливати про боротьбу з олігархами, напишите краще якому Волинському олігархові сандалі носиш?????
Відповісти
Я останніх 45 років не крав - Ярош віддай мені яника Бенклі!!!!!
Відповісти
І я не крав! Можна мені теж машину?
Відповісти
одним словом брехуни-злодіі
Відповісти
А Тягнибок на Секвойї їздить)) і ХАТА В НЬОГО В ЗАПОВІДНИКУ... І ПАРТІЮ БАНДІТЬСЬКУ ТЕЖ ОЧОЛЮЄ)) Фашісти!
Відповісти
скоро ПС вселяться в межигір"я, скажуть, що в революційний час треба десь жити.
Відповісти
А нікого не цікавить, що Гузь їздить на авто, яке друзі допомогли купити, а тепер посадами друзям відпрацьовує у міській раді і облдержадміністрації? Він сам в інтервю про це розповів,коли не зміг пояснити, як придоході у 6 тисяч гривень на рік купує хюндай сонату за 200 тися щонайменше.
Правий сектор хоча б не куплені , як бют.
Відповісти
Останні новини
«Грабь награбленое»: «Правий сектор» їздить на машинах Януковича
30 березень, 2014, 08:56