Співачка з Луцька пройшла у знамените талант-шоу. ВІДЕО

Співачка з Луцька пройшла у знамените талант-шоу. ВІДЕО
Співачка з Луцька Галина Конах пройшла у телевізійному талант-шоу «Голос країни» етап «Вибір наосліп» і потрапила в команду Ані Лорак.

Програма вийшла в ефір увечері неділі, 30 березня. Галина Конах виконувала пісню "Suus".

За правилами шоу в етапі «Вибір наосліп» чотири тренери роблять свій вибір, орієнтуючись виключно на голос учасника. Під час виступу учасників тренери сидять спиною до сцени. Якщо вони вирішують обирати учасника до своєї команди, то повертаються до сцени.

Із 150 учасників другого етапу кастингу до наступного етапу змагань проходять лише 56 співаків (по 14 учасників в команді кожного тренера).

Ані Лорак повернулася до Галини Конах на перших хвилинах її виступу. Співачка з Луцька стала останньою - 14-ю – учасницею команди Ані Лорак.

«Ви трошечки перехвилювалися в середині пісні. Трошеки неточні були моменти. Але мені сподобалася ваша пристрасть у виконанні. І, безумовно, вокальні дані, які подарував вам Бог. Ми будемо з всім цим працювати», - сказала Ані Лорак до Галини Конах.

Святослав Вакарчук зізнався, що коли слухав Галину Конах, пригадав спів героїні фільму «П’ятий Елемент» Лавалагуни. «Такий голос прямо неземний… Повертаєшся – і образ такий же… такий прямо електричний заряд», - поділився Вакарчук враженням від співу Галини Конах.



Луцька співачка пройшла у змагальний етап шоу. У цьому етапі кожен тренер готує та відправляє на «ринг» двох вокалістів своєї команди для «музичного двобою» – спільного виконання однієї пісні, після якого тренер вирішує хто зі співаків залишається у команді, а хто вибуває. У кожній команді залишиться по шість вокалістів, які вже сольно змагаються за головний приз у прямих ефірах шоу. Під час цих ефірів переможець обирається глядацьким голосуванням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Співачка з Луцька пройшла у знамените талант-шоу. ВІДЕО
30 березень, 2014, 00:18