Бізнесменам з Криму пропонують «переїхати» на Волинь

Бізнесменам з Криму пропонують «переїхати» на Волинь
Підприємцям, які виїжджають з Криму, пропонують зареєструвати свій бізнес на Волині.

Усім мешканцям Криму, котрі прибули на Волинь і мають бажання започаткувати чи перереєструвати підприємницьку діяльність, у ГУ Міндоходів Волині гарантують якісне обслуговування та оперативне проходження процедур, - повідомили в прес-службі відомства.

Насамперед, юридичні особи та фізичні особи – підприємці, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим або міста Севастополя, та вирішили змінити місцезнаходження чи місце проживання, повинні звернутися до державного реєстратора реєстраційної служби України в області.

Опісля фахівці Міндоходів Волині після отримання відомостей з Єдиного державного реєстру щодо внесених змін братимуть на облік таких платників.

Наразі до органів доходів і зборів Волині звернувся лише один кримський підприємець, котрий відразу ж після прибуття на Волинь вирішив стати на облік у податковій інспекції.

Головне управління Міндоходів у Волинській області запрошує представників бізнесу з Криму та Севастополя, котрі вирішили перереєструватися і сплачувати податки відповідно з вимогами законодавства України, відвідати ОДПІ області.

Більш докладно з інформацією щодо процедури взяття на облік у податкових інспекціях України можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бізнесменам з Криму пропонують «переїхати» на Волинь
31 березень, 2014, 10:30