Крадені гроші злодій заховав у спідню білизну

Крадені гроші злодій заховав у спідню білизну
У Любомлі двоє молодих чоловіків намагалися обікрасти магазин «Універмаг», проте на виході їх із краденими речами затримала міліція.

Про це розповіли у СЗГ УМВС України у Волинській області.
Пригода сталася близько опівночі.

Прибувши до магазину «Універмаг» на вулиці Незалежності за сигналом «Тривога на об’єкті», охоронці виявили сліди проникнення до закладу торгівлі.

Увагу правоохоронців привернула одноповерхова прибудова до «Універмагу» (тут також розташований магазин) і драбина, якою, як з’ясувалося згодом, і скористалися крадії, аби потрапити в приміщення.

За допомогою цеглини вони розбили скло вікна на другому поверсі та вільно «завітали» до магазину.

Правоохоронці заблокували магазин по зовнішньому периметру, тож усі шляхи для втечі були перекриті. На допомогу наряду ДСО прибули також працівники Любомльського РВ УМВС України у Волинській області.

При ретельному обстеженні приміщень «Універмагу» нічних візитерів затримали. Ними виявилися 20-річний Володимир Ш., житель міста Любомль, та 18-річний Юрій В., який мешкає в селі Бірки Любомльського району.

Володимир виніс з магазину дорогі запальнички, а Юрій – антикварну холодну зброю.

Вже у райвідділі міліції правоохоронці при ретельному огляді в одного із затриманих знайшли чималеньку суму грошей, яку він сховав у спідню білизну.

За фактом вчинення крадіжки затриманим світить кримінальна відповідальність, передбачена частиною 3 статті 185 КК України: позбавлення волі від 3-х до 6-ти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Крадені гроші злодій заховав у спідню білизну
29 березень, 2012, 17:38