Луцькрада просить звільнити Авакова з одним «якщо»

Луцькрада просить звільнити Авакова з одним «якщо»
Депутати Луцькради підтримали проект рішення, підготований лідером «Правого сектора» на Волині, обранцем громади Павлом Данильчуком, щодо прохання відставки керівництва МВС – міністра Арсена Авакова та його першого заступника Володимира Євдокимова, якщо доведуть їхню вину щодо причетності до загибелі Олександра Музичка.

Рішення прийняли під час 57-ої сесії міськради у понеділок, 31 березня.

Після консультацій проекту рішення у комісії, фракціях та групах, депутати вирішили розглянути проект рішення щодо звернення з приводу вбивства Олександра Музичка на псевдо Сашко Білий.

Зокрема, у «Правому секторі» запропонували міськраді визнати смерть Сашка Білого такою, що носить ознаки замовного політичного вбивства. Також у зверненні йдеться про стурбованість кризовою ситуацією у міністерстві внутрішніх справ.

Тож, у документі вимагають звільнити Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та його першого заступника Володимира Євдокимова у випадку доведення їх вини причетності до цього. А до тимчасової слідчої комісії ВРУ, СБУ та прокуратури висувається вимога провести незалежне, неупереджене розслідування та відкрити кримінальне провадження за фактом загибелі Олександра Музичка.

«Для того, щоб звернення пройшло, ми пішли на певні поступки», - прокоментував новий варіант звернення Павло Данильчук.



«Мені приємно, що нам вдалося досягти компромісу», - додав секретар міськради Сергій Григоренко.

Павло Данильчук також звернувся і до присутніх правоохоронців: «Зверніться до своїх керівників у Києві, щоб вони задумалися про державу, а про посади. Може бути друга хвиля революції, яка змете їх так само».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні міські депутати! Ви краще б займалися справами міста і готували його до літа, а не набирали собі бали серед радикалів непотрібними нікому рішеннями.
Відповісти
Останні новини
Луцькрада просить звільнити Авакова з одним «якщо»
31 березень, 2014, 11:28
Сумна неділя в Луцьку. ФОТО
31 березень, 2014, 11:16