У Києві затримали провокаторів, які хотіли захопити адмінбудівлі

У Києві затримали провокаторів, які хотіли захопити адмінбудівлі
Служба безпеки України затримала громадянина Російської Федерації О. Бахтіярова, який організував у столиці злочинну групу у Києві 31 березня.

Як повідомили у відомстві, однин з лідерів Євразійської спілки молоді Росії готував групу, яка під виглядом активістів мала захопити Верховну Раду та Кабінету Міністрів, - пише ТСН.

Правопорушник залучив до свого злочинного наміру до 200 осіб, яким пообіцяли за штурм винагороду до 500 доларів США кожному.

Крім того, було організоване придбання "коктейлів Молотова", биток, розсувних драбин та іншого знаряддя для штурму урядових приміщень.

За задумом Бахтіярова, як кажуть в СБУ, штурм мав дестабілізувати ситуацію в Україні і зірвати президентську виборчу кампанію. Також існувала домовленість з кількома російськими каналами про висвітлення штурмів.

У зловмисників вилучені "коктейлі Молотова", готівку та знаряддя для провокацій. Наразі відбуваються допити, документування та слідство у справі.

Нагадаємо, 30 березня, СБУ затримала капітана КДБ самопроголошеної Придністровської Республіки, який проводив розвідувальні операції проти України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві затримали провокаторів, які хотіли захопити адмінбудівлі
31 березень, 2014, 17:58