На Великдень у Луцьку презентують Велику Паску і 4-метрову писанку

На Великдень у Луцьку презентують Велику Паску і 4-метрову писанку
На другий день Великодня - у понеділок 16 квітня - у центрі Луцька презентують чотириметрову Диво-писанку і Велику Паску, яку зможуть скуштувати усі охочі.

У Луцьку цього пройде ряд мистецьких заходів, зокрема «Мистецька вулиця» на Театральному майдані, концерт духового оркестру у Центральному парку, «Великодні піснеспіви в церкві Іоана Богослова» тощо, - інформують у Луцькій міській раді.

Так на Театральному майдані відбудеться Великоднє дійство та презентація проекту «Мистецька вулиця». Тут буде встановлена Диво-писанка, розписана відомими майстрами нашого краю. З 12:00 до 18:00 год. виступатимуть фольклорні колективи.

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі України стартує мистецький проект «Грає духовий оркестр». Будуть організовані Великодні гаївки.

Мистецька акція «Великодні піснеспіви в церкві Іоана Богослова», екскурсії в церкві Іоана Богослова, музеї дзвонів та майстер-класи з дзвонарного мистецтва відбудеться у Старому місті.

На Театральному майдані, вулиці Лесі Українки, Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки буде організована святкова торгівля.

Також хлібопекарі Луцька спечуть Велику Паску, яка буде презентована на другий день Великодня на Театральному майдані. Після того, як цю паску освятять, її розділять між усіма, хто буде присутній на майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Великдень у Луцьку презентують Велику Паску і 4-метрову писанку
30 березень, 2012, 09:56