Тігіпка і Царьова попередили про виключення з Партії регіонів

Тігіпка і Царьова попередили про виключення з Партії регіонів
Один з лідерів регіоналів Борис Колесніков попереджає, що Сергія Тігіпка, Юрія Бойка та Олега Царьова виключать з Партії регіонів у квітні, якщо вони не відмовляться від участі у виборах президента.

Відповідне рішення політрада партії може прийняти вже 15 квітня, заявив секретар президії ПР в ефірі телеканалу «Україна»,- пише Gazeta.ua.

Це рішення продиктоване тим, що єдиним кандидатом від Партії регіонів на виборах президента делегати з'їзду ПР в суботу, 29 березня, обрали Михайла Добкіна.

«Ви бачили підсумки праймеріз (Добкін набрав 315 голосів , Тігіпко - 35 , Бойко - 15 , Царьов - 1 . - ред.). Я підкреслюю, що вперше в українській політичній історії було проведено пряме голосування, так як чотири кандидати звернулися до партії за підтримкою. Абсолютною більшістю голосів виграв Михайло Добкін. Якби ця історія відбувалася в Сполучених Штатах Америки, де нинішній президент Барак Обама обіграв Хілларі Клінтон на праймеріз... Якби Хілларі Клінтон відмовилася зняти свою кандидатуру, то прізвище Клінтон на сто років викреслили б з американської політичної історії», - сказав Колесніков.

За його словами, Партія регіонів вирішила і надалі використовувати демократичні принципи при висуненні кандидатів на вибори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідолаги.
І як вони це переживуть?!
Відповісти
Останні новини
Тігіпка і Царьова попередили про виключення з Партії регіонів
01 квітень, 2014, 09:32