Луцький депутат-багатій розповів про перші заробітки

Луцький депутат-багатій розповів про перші заробітки
Депутат Луцької міської ради та бізнесмен Олег Чернецький розповів, як став одним з найбагатших підприємців міста.

Він розповів Волинському інформаційному порталу, що під час спортивних змагань, завдяки тому, що знав польську мову, у Львові купив турецький светр.

"Привіз його до Луцька. А тут цю річ перекупили хлопці. Різниця в ціні, яка лишилась в мене, дорівнювала місячній зарплаті тренера", - каже він.

"Тоді я не міг себе забезпечувати, ночувати мені було ніде, а тому я спав у роздягальнях. Тож почав займатись купівлею та продажем різних речей. На той час це було дуже актуально. Тоді я зрозумів, що на торгівлі можна мати набагато більший заробіток, ніж я отримував як тренер. Певний час поєднував ці роботи", - продовжує депутат-бізнесмен.

Зрештою, за трохи полишив спорт і зосередився на бізнесі.

"Опісля і почав займатись підприємницькою діяльністю. Просто, щоб вижити. Це бажання вижити і допомогло мені. Ми почали ставити кіоски. Тоді фактично не було декларації узаконення цих об’єктів, не було податкової системи. До речі, я один із перших підприємців, які себе так задекларували. Бо на базарі ніхто не оформляв своєї роботи. Люди йшли, продавали товар і все. Скоріш за все, ті часи можна назвати становленням українського підприємництва", - розповів Чернецький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай краще розповість про культуру поведінки на дорогах!!!
Відповісти
культура починається з мови. послухайте його інтерв"ю і зрозумійте, що це сімбіоз тренера-торгаша з бандитським забарвленням і не звертайте увагу)
Відповісти
Олеже, наскільки я пам'ятаю перші заробітки ти отримував в бригаді Клеванського в 90-Х
Відповісти
Кєня ніколи не був в бригаді Кльови)З Володимиром вони завжди були на ножах!конкуренція)А от в бригаді Залєвського таки був і не просто був,а являвся його правою рукою поки Віталю не пристрелили біля депо в 95
Відповісти
ну він такий процес заробляння і вважає "Скоріш за все, ті часи можна назвати становленням українського підприємництва"
Відповісти
А ще 47 кілограмів контрабандного золота, яке було затримано СБУ в Чернівцях!!
Відповісти
Про його так звані перші та подальші“заробітки”можна написати книгу кремінально-корупційного детективу реальних подій з 10-ти томів,а він так соромязливо штивно вклався в пару скупих рядків)) Зразу видно що приурочив свою “біографію заробітків” до дня дурня!Цей день особливий для нього))Валяти дурачка це його улюблена справа!
Відповісти
ой золото-золото...
Відповісти
Та вистачить вже, і так всі знають про Чернецького.
Відповісти
Основи меджменту: знайшов брудне яблоко помив і продав за 1 долар, купив 2 немиті яблоки помив і продав за 4 долари. потім провів оборудку ..... і як казав Рокфелер я відзвітуюсь за кожен мій мільйон, тільки не питайте за перший.
Відповісти
мойка ж тоже його! автобаня
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат-багатій розповів про перші заробітки
01 квітень, 2014, 10:39