На Волині чиновники-освітяни просять повернути екс-начальника. ДОКУМЕНТИ

На Волині чиновники-освітяни просять повернути екс-начальника. ДОКУМЕНТИ
Працівники управління освіти Волинської облдержадміністрації просять керівництво області повернути колишнього начальника Олександра Хомича.

4 та 5 березня з відповідними листам вони звернулися до міністра освіти Сергія Квіта, чільника облради Валентина Вітра, голови ОДА Григорія Пустовіта та його заступника Романа Карпюка.

"Його авторитет базується на якостях, які безпосередньо впливають на позитивний психологічний клімат у ... колективі на засадах відповідальності, толерантності, взаємоповаги та вимогливості... Усі рішення приймаються ним компетентно на підставі ґрунтовного аналізу та перспективного прогнозування реального результату", - йдеться в листах.

Також в документах перераховуються здобутки волинської освіти за час керівництва Хомича.

"Вважаємо, що запорукою стабільного розвитку освіти Волині буде призначення на цю посаду начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Хомича О.С.", - йдеться в зверненнях.

Зауважимо, що "Громадський сектор" Волині планує провести громадські слухання щодо призначення начальника управління, а за інформацією ВолиньPost, наразі на цю посаду претендує чинний заступник начальника Валентина Загрева.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Солдата партії ригів в шию !!! Мабудь разом із підписантами...
Відповісти
В ригів аж 49 прихильників на Волині))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
З таким манюньким адмінресурсом, риги вчасно згорнули діяльність)))) В комуністів більше голосів було... десь в селі... в Львівській області...
Відповісти
Не смішіть. Від неспроможності чинуші освітні результати ніколи не залежали !
Відповісти
5 балів)))
Відповісти
На початку березня він був ще на роботі!!!! Зараз його ніхто назад не хоче!!!!! Напити б його тут "Здобутки" і "Лояльність"!!! Ще до цих пір боком вилазять!!!!! Сам писати звернення вимагав???? Опублікували б його аудіоздобудки в інтернеті? Багато б цікавого почули... Та не хочем підставляти колег
Відповісти
Що там про показники охоплення позашкіллям???хахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Заставляв писати сам? Ми ще мультимедіа про "зростання показників позашкілля" в інтернет можем закинути))))))))) Ото сміхота буде)))
Відповісти
Напевно самі наробили таких показників "липових", а тепер ще і людину підставляєте.
Відповісти
В Сенкевичівці вчителі теж хотіли самі школу закрити і зробити з неї ЛасВегас-Парк, та щей "людину Януковича" підставили. Ото вже "свині"
Відповісти
У Сенкевичівці у школі - 90 учнів і 80 працівників.Здоровий глузд є?
Відповісти
Збільшились показники оплати ремонтів садочків за гроші батьків, ще збільшувались показники залучання до роботи на виборах. Я не думаю, що хтось мені зараз висуне звинувачення в тролінгу, так як про ці факти всім відомо.
Відповісти
Перше квітня - день тролів. Зі святом всіх хто повівся на цю...
Відповісти
Обід закінчився всі до роботи. А думку стількох працівників слід взяти до уваги.
Відповісти
Думку освітян області хай спитають.
Відповісти
Повернути Хомича-смішно!!!!
З якої це партії він перескочив у регіонали, а далі в яку? Здобутки, які? Мета його - отримати квартиру в Луцьку "на халяву"!Вже 3 роки проживає в люксномері гуртожитку педколеджа за 150 гривень - ОЦЕ ПОРЯДНИЙ!!!
Відповісти
Як тут не матюкатись?
Відповісти
Чомусь усі ведуть мову про Хомича, але старанно оминають пані Загреву. Одразу видно, хто керує коментаторами. А чи не пані Загрева вижила з управління багатьох порядних людей, які там працювала, чи не вона "підім'яла" під себе керівників обласних інтернатів, чи не вона регулярно вживала до працівників управління і не тільки не зовсім цензурну лексику? Чи можливо ця пані уже заплатила панові Карпюку відступні за свою посаду? Якщо вже ведемо мову про зміну - то влада мала б підшукати абсолютно нову людину на посаду начальника управління.
Відповісти
Краще не буду це читати, ато не витримаю і все таки закину аудіозапис на ВолиньПост...
Відповісти
Конкретизуй яке саме позашкілля. І закидай вже чого лякаєш
Відповісти
не вона, а він
Відповісти
Хомич дітей з інтернату виганяв!!! Забули??? Давайте вас виженуть до алкоголіків і без роботи залишать, як вчителів Сенкевичівки хотіли? Сподобається начальник? А за порядних людей, які перестали працювати в управлінні і в чиї часи, управлінню самому відомо більше ніж ви думаєте! Ви такий же правий секрор, як я прокурор
Відповісти
Діти-сироти у Сенкивичівці? Розказати вам словами місцевих , кого вчать і чого тримають ту школу?
Відповісти
Соломіна???
Відповісти
Скидай вчасно контролі, а не строчиш тут!!!
Відповісти
На вас, коментаторе правий сектор потрібен за наклеп! А Загрева В.Я. завжди буде нашим керівником, на якій би посаді не була, так само як Попович М.М. - на якого ще до сих пір кажуть "Шеф"!!!
Відповісти
Досі в управлінні кажуть: "Приймальня Поповича" і "Приймальня Загреви"...). Навіть, вони як робили зауваження підопічним зовсім образи не було, ні на нього, ні на неї...
Відповісти
Ви ще Леніна згадайте, який Попович
Відповісти
Хочете щось сказати, наводьте аргументи, і бажано під власним ім'ям, бо ваш коментар (і не лише цей) крім вас (не з кращого боку) нікого більше не характеризує. P.S. не називайте себе "Правим сектором".
Відповісти
Згідний з Вами. Багато цих питань які Ви зачепили слід розглянути. Якщо вже змінювати владу так змінювати остаточно, а не зачепилися за Хомича. До речі не така вже і погана він кандидатура в порівнянні з .....
Відповісти
По "Лексиці" і тактиці зразу видно хто пише
Відповісти
Хомич нікого не виганяв, хіба що ту лінтяйку, хамку з електронки, яка в робочий час ногті малювала, і прогулювала роботу, і то вигнав з відстрочкою...
Відповісти
і ще коли схотіла "прийшла на роботу", не схотіла "не прийшла"
Відповісти
Ох та вже дівка-лінтяйка!!! Вона була тунєядцом (тунеядкою). Мені баба біля під'їзду розказала)))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Значна кількість освітян стурбовані !!! можливим призначенням пані Z. Оскільки, вважають, що поруч з професійними якостями менеджера основними рисами для головного освітянина мають бути - порядність, тактовність, толерантність і т.д. і т.п. Переконані, що саме такими рисами володіє Юліан Таранчук.
Відповісти
Піаром аж виблискує за кілометр з цього коментаря. Добре, що це все неправда
Відповісти
Світлано чи Ларисо, хто з вас писав цей, з дозволу сказати, коментар??? Дивіться краще за своєю порядністю і толерентністю, а ще займіться краще в робочий час роботою, бо ні Ігор Гузь, ні Павло Данильчук не прийдуть і не сядуть за ваше робоче місце за вас працювати...)
Відповісти
Погоджуюсь. Хороша кандидатура.
Відповісти
Ми вже не освітяни і не порядні люди,і поки в нас буде отака нація - то й відповідна заслуга, відповідне життя...
Відповісти
Ох, ну тільки не Загреву
Відповісти
Тих начальників в облдержадміністрації, яких вже позвільняли або мають позвільняти можна й справді на посади повернути або залишити, бо значить були чесними керівниками і не мали чим бюту за залишення на посаді заплатити. Треба тих звільняти, яких влада чомусь не опублікувала на звільнення. Чому ж це цікаво?
Відповісти
Ми освітяни??? Та на нас всіх до одного після цих коментарів треба генерала-агресора поставити, щоб вчив, як працювати, а не як коментарі анонімні строчити в робочий час!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Діти в районах харчуватись не мають чим, сумки по 10 кг в школу носять, заклади тримаються за рахунок батьків, а ми сидимо, перебираєм бумажки і строчим коментарі. Не знаю хто буде начальником, але на таких працівників і не зовсім цензурно можна висловитись.Вчіться на роботі працювати перш за все, а не, як баби на базарі, не так сказав, не так глянув!!! В управліннях політики немає, неприйнятно розпускати плітки про когось, якщо ти служиш народу України, за тобою люди. Я б на місці керівництва, помітивши когось за тролінгом на комп'ютері в робочий час, коли за дверима сидять люди і чекають на прийом, так би гримнула по столу, що б вуха пов'яли і пальці відсохли в таких інтернет-умніків!!!
Відповісти
а чому лише зараз опублікували звернення?
Відповісти
Ну це вже геть наглість, так розписуватись за усіх освітян - читайте: http://www.volynpost.com/news/30335-na-volyni-na-posadu-golovnogo-osvitianyna-ziavyvsia-sche-odyn-pretendent#comments Може цього писаку в начальники?
Відповісти
Хомич, Загрева - НІ,НІ, НІ, НІ,НІ, НІ і ще раз НІІІІІ
Відповісти
Або Хомич, або Загрева Загрева Загрева і тільки Загрева!!!!!!!!!!!!!!!!!!! крапка!
Відповісти
Я бачу хтось дуже вигідно подає інформацію. Тобто є два претенденти, при чому точно що Хомича не поставлять, і отже, висновок - Загрева.
Молодці спрацював апарат Загреви.
Але це ще не все....
Відповісти
47 підписів за Хомича, і хтось з тих 47 підписантів тепер нікого не підтримує, а піарить втихаря когось свого... Хто б це міг бути?
Відповісти
Користувач "Ні" Хомич, Загрева.." і користувач "Вігідно" - одна і та ж особа, яка піарить третю особу...
Відповісти
"Це ще не все" сказати тролі, і забувши про посадові обов'язки почали анонімувати в інтернеті))) А якщо серьйозно, серьозні люди цих коментарів не читають, їх пишуть всього 2-5 людей, яким нічим зайнятися
Відповісти
І Людочка тут є Плахотна!!! Знаючи характер нового начальника управління, можеш повірити - скоро вона тебе "Розкусить"
Відповісти
Додам: Можеш і далі ховатися, бо це не на довго...
Відповісти
Останні новини
На Волині чиновники-освітяни просять повернути екс-начальника. ДОКУМЕНТИ
01 квітень, 2014, 11:56
У Луцьку перекрили вулицю
01 квітень, 2014, 11:32