У Луцьку створюють ще один люстраційний комітет

У Луцьку створюють ще один люстраційний комітет
У Луцьку створюють люстраційний комітет, який працюватиме за принципом київської організації "Ніколи знову".

Комітет збиратиме інформацію про корумпованих чиновників чи "прислужників режиму", - повідомив громадський активіст Олександр Дмитрук.

"Ми відрізняємося тим, що "люструвати" хочемо всіх, хто десь засвітився у корупційних схемах і оборудках, незалежно від організаційної чи партійної приналежності", - пояснює він відмінність від комітету, який створюють представники революційних організацій Волині.

Нагадаємо, 30 березня у Луцьку під час віче затвердили склад Комітету громадської люстрації, який створювали активісти "Громадського сектору", "Правого сектору", "Автомайдану" та "Самооборони".

Довідка

Комітет "Ніколи знову" з'явився в Києві у грудні 2013 року. Комітет збирає інформацію про порушення, які вчиняли всі чиновники, незалежно від партійної приналежності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: люстрація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це справа "свідомих" українців!
Відповісти
Якщо так далі піде, то доведеться Створювати люстраційний комітет з люстраці люстраторів, котрі прагнутьт люструвати люстраторів, що не хочуть нічого робити, а лише люструвати. Всі в люстраційні комітети!!!
Відповісти
А пільги тим людям, чиновникам, що попали під прес під час режиму Януковича на, яких штучно писали, відкривали кримінальні справи тощо. Так що люстрація хороша "штука".
Відповісти