Начальник управління Волинської ОДА написала заяву про звільнення

Начальник управління Волинської ОДА написала заяву про звільнення
Начальника управління молоді і спорту Волинської ОДА Галину Карнаухову попросив написати заяву про звільнення заступник голови Волинської ОДА Роман Карпюк.

Про це Галина Карнаухова заявила під час громадських слухань кандидатів на посаду начальника управління молоді і спорту Волинської ОДА у вівторок, 1 квітня.

За словами Карнаухової, у п’ятницю, 28 березня, їй «сказали написати» заяву про звільнення з посади (дивіться документ нижче).

Тож, на її думку, немає сенсу відстоювати свою кандидатуру на посаду начальника управління молоді і спорту Волинської ОДА, адже рішення вже прийняли.

Свою позицію щодо цього висловив представник громадського сектору Михайло Шелеп. З його слів, громадські слухання зібрали для обговорення кандидатів на посаду, за результатами яких і приймуть рішення.

Окрім того, він зазначив, що не розуміє, як можна написати заяву про звільнення після того, як «попросили» це зробити. Частина присутніх під час громадських обговорень зустріли таку думку словами іронії.

Координатор студентської ради при голові ОДА Анастасія Шевчик зауважила, що завжди з повагою ставилася до Галини Карнаухової і відкрито з нею розмовляла. Тож, і цього разу хотіла б прямо сказати, що, на її думку, не потрібно було писати заяву про звільнення.

«Ви зробили велику помилку, що написали заяву. Ваше місце на цій посаді», – зауважила вона.

А головний спеціаліст відділу організаційно-практичного забезпечення, фізичної культури і спорту Вікторія Демчук зазначила, що, можливо, Роман Карпюк віддасть назад заяву про звільнення Галини Карнаухової.

«Ми мали з вами розмову, нам казали, що рішення прийнято. Але, якщо воно дійсно буде прийматися тільки за результатами цього громадського обговорення, то тоді віддайте заяву нам назад. І не треба чинити тиск, тому що чинили», – додала вона.

Також Вікторія Демчук зауважила, що третина працівників управління також написали заяви про звільнення і підуть разом із Галиною Карнауховою. «Це наше рішення», – зазначила дівчина.

Під час обговорення багато людей, серед яких були і працівники управління, встали на захист Карнаухової. Були й ті, що не хотіли її подальшого перебування на посаді.

Також представив себе і кандидат на посаду начальника управління молоді і спорту, голова обласної Федерації веслування Андрій Шевчук. Йому задавали питання, як стосувалися діяльності управління у випадку призначення чільником саме його.

На більшість питань кандидат відповідав, що буде діяти в тій чи іншій сфері лише після обговорення зі спеціалістами, обіцяв змінити ситуацію у тих моментах, які не влаштовували людей, які намагалися вирішити певні питання в управлінні і їх не задовольняли способи розв’язання їхніх проблем, або ж нереагування на них.

Також Андрій Шевчук обіцяв задіяти механізми прозорості розподілу коштів між спортивними школами, іншими установами, підзвітними управлінню.

Утім, на більшість запитань, що стосувалися діяльності громадських організацій, роботи із молоддю, Андрій Шевчук не знаходився, що відповісти. Але обіцяв допомагати, розібравшись детальніше. Також казав, що регулярно зустрічатиметься із представниками громадських організацій для обговорення їхніх пропозицій, проблем. Теж стосувалося і спортивного товариства.

Врешті, присутній під час слухань заступник голови Волинської ОДА Роман Карпюк сказав, що зараз помінялася влада і тому хотілося б, щоб змінився спосіб роботи в структурних підрозділах облдержадміністрації. Зокрема, і в управлінні молоді та спорту. Тому, мовляв, і виникла ідея змінити його керівництво.

Щодо кандидата Андрія Шевчука, то Роман Карпюк зазначив, що особливого бачення розвитку, роботи управління молоді і спорту він не бачив.

Насамкінець Роман Карпюк додав, що кандидатура Андрія Шевчука не остаточно погоджена і ще можна подавати заявки на заміщення посади начальника управління. Так, віце-губернатор дав охочим до цього час до п’ятниці, 4 квітня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майте розум, після Зайченка Волинський спорт почав відновлятися завдяки цій людині, незаважайте їй працювати і результати спортсменів будуть говорити самі за себе.
Відповісти
Дуже поспішне рішення з боку пані Галини. Та й пан Роман, перконаний не з того розпочинає роботу...
Відповісти
Ніколи не думав, що Роман Карпюк, діставшись до посади, розпочне зводити рахунки із підлеглими. І чим тільки не догодила Карнаухова цьому, щойно спеченому чинуші?
Відповісти
Що ви говорите? Хапуга ваша Карноухова! Показали їй її крадіжкі і написала заяву! Сама вона тобі напише !
Відповісти
Не там крадіїв шукаєте! У культурі, спорті, молоді і т.д. хіба мяча драного можна було вкрасти. Ліпше прошерстіть УКБ, різноманітні фонди з підтримки аграріїв, виробників, тощо. Там реальні гроші і реальні зловживання!
Відповісти
Майте розум, після Зайченка Волинський спорт почав відновлятися завдяки цій людині, незаважайте їй працювати і результати спортсменів будуть говорити самі за себе.
Відповісти
Та який з Карпюка керівник? Торгував дипломами в своєму інституті направо-наліво. І таких самих хоче попризначати. Розвалить всю гуманітарну сферу і в червні нова влада вижене його разом з босом Грішою Пустовітом як новітніх корупціонерів. Бо Гріша вже посад напродавав як колись брав по 10т$ за місце в списку БЮТ.
Відповісти
І за Карпюка вступлюся)) - На дурфаці дипломами торгувати важкувато)
Відповісти
шевчук на спивбесиди нис повний бред абсолютно ничого не розумиючи в роботи управлиня
Відповісти
ще один труп вид удару не пройде
Відповісти
шевчук ниде не працював крим базару куди дивиться карпюк
Відповісти
Карпюк п1д тиском громадськост1 сказав, що р1шення ще не прийняте 1 кандидатури приймаються до п'ятниц1. На слухання в1н йшов з готовим р1шенням. 1н1ц1аторам громадських слухань - респект. Зразу видно людину 1 11 можливост1. Пан Шевчук слабо уявляэ, що таке розвиток вс1х вид1в спорту, вир1шення проблем молод1, сп1впраця з тренерами при м1н1мальному ф1нансуванн1
Відповісти
бог наказав волинь такими керивниками та партийними квотами
Відповісти
Прийшла нова мітла і по новому мете. Хочете до влади - подавайте свої кандидатури. В Карнаухової амбіції і емоції зашкалюють,вона вважає себе незамінним керівником. Люстрація є люстрація, так було в Польші, грузії, тільки там на це виділяли великі кошти.
Відповісти
Те, що ви називаєте *амбіціями і емоціями* на справді ж є людською гідністю. Очевидно у багатьох вона відсутня.
Відповісти
З яких це пір зашкал амбіцій і емоцій стали людською гідністю? Вдама їх показуйте ви були на державній службі, де потрібні твереза, реальна оцінка ситуації. А то строїте з себе "дєвочку" за якою всі мають бігати і кланятись. Доведіть свою людську гідність в діяльності поза управлінням.
Відповісти
Бютівську банду геть від влади! Чому тиснуть на керівників управлінь? Це злочин. Держслужбовці захищені законом. Чому посади під своїх людей чистяться під виглядом люстації. Серед нових кандидатів багато кумів та друзів Гузя, які через впливових друзів посади викупили. ЧОМУ ЗНОВУ ТАК НЕ СПРАВЕДЛИВО?
Відповісти
Пустовіт робить те, що бют каже робити. Сказав звільняти, звільняє,сказав приймати,приймає. Треба ж гуртожитку в будинок якийсь переїхати. Вже все місто гуде, що він тисне на керівників управлінь, лякає і заставляє звільнятись. А чому? Напевно є якийсь фінансовий інтерес, щоб так себе поводити...
Відповісти
Останні новини
Начальник управління Волинської ОДА написала заяву про звільнення
01 квітень, 2014, 14:28