Як на Волині відновлюють військову техніку. ФОТО

Як на Волині відновлюють військову техніку. ФОТО
На Волині продовжують відновлювати військову техніку.

Одними з перших, хто прийшов на допомогу армії у цьому питанні є група волонтерів із Волинської області, які згуртувалися навколо цієї ідеї за допомогою соціальних мереж, та скоординувавши зусилля із військовим командуванням приступили до роботи, - повідомили в медіа-центрі Міноборони.

Третій тиждень поспіль група добровольців-волонтерів надає допомогу військовослужбовцям однієї з механізованих частин оперативного командування «Північ» у відновленні автомобільної та броньованої техніки.

Автомеханіки, електрики, автослюсарі, зварювальники з Володимир-Волинського району та міста Нововолинська виконують різноманітні ремонтно-відновлювальні роботи у парку та на майданчиках зберігання техніки військової частини.

За цей час декілька десятків вантажних та спеціальних автомобілів на шасі "Зіл-131", "Газ-66", "Урал-4320", що перебували на зберіганні у пункті постійної дислокації військової частини, вже пройшли повний комплекс технічного обслуговування та стали у стрій.

Водночас волонтери допомагають проводити роботи із технічного обслуговування бронетехніки.

Волонтери працюють разом із армійськими технічними спеціалістами. Начальник автомобільної служби військової частини майор Павло Делемень повідомив, що робота добровольців є високопродуктивною. Усі зразки автомобільної техніки спочатку пройшли огляд та дефектування, після якого було здійснено ремонт, або заміну вузлів та агрегатів. Обов’язково перевірялися двигуни, паливні системи, електрообладнання тощо. Проводилась обкатка кожної одиниці військової техніки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як на Волині відновлюють військову техніку. ФОТО
01 квітень, 2014, 15:30