На Волині військовим передали тисячу «закруток»

На Волині військовим передали тисячу «закруток»
На Волині військовим зібрали та передали приблизно 10 тонн харчів.

Цю акцію організували з місцевими громадами керівник Володимир-Волинського міського осередку ВО «Свобода» Сергій Коба та керівник Ківерцівського міського осередку ВО «Свобода» Олександр Вронський, - повідомили у прес-службі обласної організації «Свободи».

Протягом останнього тижня тривав збір продуктів харчування у Ківерцівському районі для потреб української армії. За цей час небайдужі, активні громадяни, сільські голови, громадські організації, члени партії на чолі з Олександром Вронським зібрали більше 20 тонн різноманітних продуктів харчування.

У 51-шу Окрему механізовану бригаду, що дислокується у Володимирі-Волинському було передано близько семи тонн таких продуктів харчування як: сало, цукор,овочі, консервація, макаронні вироби та крупи. Тільки банок з салом та консервацією було близько тисячі.

Також близько двох тонн продуктів харчування доставили до прикордонної частини Луцька №9971.

У Володимир-Волинській 51-ій Окремій механізованій бригаді автомобіль з продовольством зустрів заступник командира бригади з тилу підполковник Юрій Курачик, який подякував всім, хто долучився до збору продуктів харчування та організував їх доставку в частину.

Громадська організація «Жіноча сотня Волині» зібрала медикаменти, які Сергій Коба передав відповідальному від громадськості по медицині лікарю Олегу Шепелику, який у свою чергу вручить їх військовим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А бувші внутрішні війська- це не військовий підрозділ? Прикордонники, що- бідні?51 бригада- а вона що робить? А ВВ як так то гадять- а коли припікає - першими вперед. Якщо справедливо-то розподіл робіть справедливо. Там також діти.
Відповісти
Оце Коба пропіарився!!!! Люди самі харчі несли, везли, а воно не нехтує пропіаритись навіть на таких добрих справах людських! Своє прізвище тиснути будь-куди, а людей так....заднім рядком згадати! Коли це все закінчиться?
Відповісти
Останні новини
На Волині військовим передали тисячу «закруток»
01 квітень, 2014, 17:23