У Луцьку – виставка картин «з сенсом». ФОТО

У Луцьку – виставка картин «з сенсом». ФОТО
В арт-галереї "Луцьк" відкрили виставку картин "З сенсом".

Небо Міріам, Марина Лактіонова, Людмила Бойчук і Анастасія Дуднік кажуть, що вирішили створити оригінальні твори, - пише Слово Волині.

Ідея виставки виникла в них півроку тому.

Небо Міріам вважає, що не потрібно шукати сенс у творах мистецтва, треба просто насолоджуватися ними.

Мисткині планують також показати свої роботи у Львові та Івано-Франківську.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що-нібудь
Відповісти
Таке шо-нібудь, що навіть коментатори на волиньпості ліняться обісрати). Спавді, дівчатка, тільки матеріали перевели. Розвивайтесь і все у вас буде ок, а поки малюйте, так би мовити, в шухляду.
Відповісти
І Ви розвивайтесь і все у вас буде ок ;-),і прийде до вас розуміння)
Відповісти
ОЧІКУВАНИЙ ЄФЕКТ ВІД ВUСТАВКU ДОСЯГНЕНИЙ!!! ПРОБУДЖЕННЯ "ДРІМАЮЧОГО РОЗУМУ", БУРЯ ЄМОЦІЙ СУПРОТИВУ , 100-ПРОЦЕНТНИЙ КОНТАКТ З ГЛЯДАЧЕМ. БО ЗАЗВИЧАЙ ГЛЯДАЧЕВІ ВСЕРІВНО ЩО ДО МИТЦЯ І ДО ВСЬОГО СВІТУ ОКРІМ ТОГО ЩО У НЬОГО В КИШЕНІ ТА В КUШЦІ - ПОВНА РЕФЛЕКСІЯ БЕЗ ВЗАЄМОДІЇ З ОТОЧУЮЧИМ СВІТОМ, ВИХОДЯЧИ З ВИСТАВКИ БІЛЬШІСТЬ НЕ ПАМ"ЯТАЄ НАВІТЬ ІМЕНІ АВТОРА.
Відповісти
ми розворушили осине гніздо. хто зрозумів чи ні , той підійшов і про це поговорив у вічі. а любителі накласти "кучі" насолоджувались,як вони пишуть, "обсиранням" з беспечної відстані в інтернеті )))
Відповісти
мені аж смішно стало, два нейтральні коментарі про нецікавість, як виставки, так і повідомлення про неї, плюс три коментарі огризань "художниць", в яких вони натякають на тупість і недостатній рівень розвитку всіх смертних, окрім самих себе, - це Ви називаєте "розворушили осине гніздо"? біда в тому, що в Луцьку немає людей, що б займалися критикою. але й критиків ви, судячи з ваших (це я зараз до всіх пишу) реакцій, не слухали б, а плювалися би в очі, що ті надто тупі для розуміння, або просто вам заздрять. на мозолики нікому не понаступали, ну і слава бо!
собака закопана в тому, що ви або переоцінюєте себе, або недооцінюєте свого глядача. поясню. подібні танці навколо безпредметного (і визнаємо, що в даному випадку - досить посереднього) мистецтва з посилами і "посилами" були б ще цікаві 100-150 років тому. зараз, не тільки неактуально, а просто дістало. ви винайшли безпедальний велосипед із трикутними колесами й на перебій побігли за лавровими вінками. про глядача. ви його не любите, а треба. сторґе, аґапе, філео, ерос - обирайте на здоров'я! натомість, ви його зневажаєте. до чого цей напускний необґрунтований дидактизм? надіюсь на Вашу ерудицію, щоб нам не довелось сперечатись про істину ;).
коли я побачила фото з виставки, була неприємно здивована, адже трьох із вас я знаю особисто, двох навіть дуже непогано. тому мені зараз не байдуже - не очікувала такого роздутого пафосу. якщо Вам важливо, можу назвати своє ім'я, дівчата його впізнають. якщо Вам цікаво, можемо навіть поспілкуватися вічі-у-вічі, себто особисто. краще працюйте над собою, а не над своїм его.
зі всією повагою, дякую, я скінчила.
Відповісти
осuне гніздо це про таких особ які сиплять брудними словамu. ми постійно працюємо в поті лиця)))і за свої гроші.
Відповісти
Тетяна, ваше Его попало в контрперенос.
Відповісти
ух ти ще не чув шоб виставка стільки шуміхи наробила у стількох новинах четкій ход девченкі! а картну можна купити? скільки стоять ?
Відповісти
А чого та пані на ймення "Ймення" так рознервувалася???? Свобода самовираження полягає саме в свободі самовираження. Була там, пафосу в спілкуванні не відчула. А відчула здорову самокритичність та гумор. Jedem - das Seine
Відповісти
Вдячна Сержу та Алісі-в-странє-чудєс за підтримку та розуміння!
Відповісти
я теж там був,цікаву тему дівчата підняли було цікаво подискотувати.дякую.
а коменти деякі дійсно ріжуть вуха особливо в "слово волині" видно що в ідею ніхто з них навідь не захотів вникати.
Відповісти
ХОЧУ ПОДІЛИТИСЯ НАЙПРИЄМНІШИМ МОМЕНТОМ ЗА ЧАС ВИСТАВКИ: НА ПЕРЕГЛЯД ЗАХОДИЛИ ДІТКИ ВОСЬМИРІЧНОГО ВІКУ, СЕРЕД НИХ БУЛА ІЛЬЧУК АНАСТАСІЯ , МЕНЕ ДУЖЕ ВРАЗЛА ЇЇ МИТТЄВА ВІДПОВІДЬ НА ПИТАННЯ В ЧОМУ СЕНС.
- У ВСЬОМУ! відповіла Настя.

Відповісти
ЗАВЖДИ РЕЗОНАНС МІЖ ЛЮДЬМИ ВИКЛИКАЄ СХОЖІСТЬ . В СПОРІ НАРОДЖУЄТЬСЯ ІСТИНА ПРО СЕБЕ В ПЕРШУ ЧЕРГУ. Я БАГАТО ДЛЯ СЕБЕ ВЗЯЛА ІСТИН У ПРОЦЕСІ НАРОДЖЕННЯ ІДЕЇ ВИСТАВКИ І В ПРОЦЕСІ СПІЛКУВАННЯ З ЛЮДЬМИ "ПІД ВРАЖЕННЯМ", ЗА ЩО ВСІМ ДЯКУЮ.
СЕРЖ, ЦЕЙ ПРОЕКТ ЗАДУМУВАВСЯ НЕ ЯК КОМЕРЦІЙ, ТА ВСЕ МОЖЛИВО, ПРИХОДЬТЕ В ГАЛЕРЕЮ .
Відповісти
Два останні коментарі від мого імені .
Відповісти
Советы старца Иустина (Пырву)

Не укоряй никого за его прегрешение, но считай себя ответственным за всё, даже за прегрешение ближнего.

Лучше быть презираемым, чем презирать самому. Лучше быть обижаемым, чем обижать самому.

Відповісти
Любой творческий человек, будь он артист, писатель, танцор, певец или просто наблюдатель, рассказывающий НАМ обо всём увиденном, имеет право называть себя художником.
Потому что художник,– это творец, способный создать, выдернуть из всеобщего бессознательного нечто уникальное.
Відповісти
интересный стиль - Art brut. а отрицание людей некрасивого и непонятного- это об отрицании в себе темной стороны.
Відповісти