У Луцьку збирають підписи за відставку Швидкого

У Луцьку збирають підписи за відставку Швидкого
У Луцьку громадські організації збирають підписи за відставку Віктора Швидкого з посади начальника управління МВС у Волинській області.

Відповідне оголошення опубліковане в групі "Євромайдан Луцьк" в Facebook.

"Увага! Усі громадські організації, які хочуть підписатися під зверненням до в.о. президента Олександра Турчинова щодо незгоди з призначенням на посаду начальника МВС у Волинській області Віктора Швидкого, прийти в штаб "Правого Сектора Волині" сьогодні до 20:00. Штаб знаходиться у Палаці культури міста Луцька", - йдеться в повідомлені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Швидкий
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задовбав пс
Відповісти
"У Луцьку громадські організації збирають підписи за відставку Віктора Швидкого"

А хіба Луцьк - це вся область???
Відповісти
пішли б краще попрацювали
Відповісти
Без Майї у вас нічого не вийде...
Відповісти
Не місце Швидкому у Луцьку. це заплямована бандитською владою людина
Відповісти
він не працював при бандитській владі. Чи бандитська, це юудь яка окрім вашої?
Відповісти
Треба збирати підписи за зникнення "патріотів" з Просвіти і з центра.
Відповісти
Проавий сектор це зграя невдах типу - угонщика "Лімаля", що стояв поруч із Данильчуком, дебіла Чикалова Діми, що з мамою своею свариться (напевно вона змиритися не може, що дебіла народила) та ім подібним бувшим ментам, яких з міліції погнали типу Кербалая Тараса, що працюючи в карному розшуці гроши збивав з квартирних злодіїв і всю інформацію їм за це зливав (до речи не бачив його сьогодня), а мабуть Алексеєнко Паша йому пообіцяв востановитись, якшо стане начальником УМВС (напевно спьяну пообіцяв, бо він тверезим не буває)
Відповісти
Знову срач!!! Помітно, що модератори чомусь не залишають нормальних відгуків!!! Панове!!! Схаменіться!!!! Пан Швидкий в свій час, коли він працював очільником УМВС Волині, всі чіткенько знали таксу і скіки грошей потрібно здати було........і Про це позаочі розповісти можуть багато міліціонерів......і для кришування бізнесу теж було все чітко. Як тільки Луценко посадили, то І пан Швидкий пішов і мирненько був пенсіонером у себе в хоромах в "Царському селі". Цікаво, а чого це він так неочікувано зявився, як чорт з табакерки, коли знову зявилась хвиля революції??? чи можливо всі хто тоді працювали не памятають???? Просто все повертається на круги своє, і складається враження, шо окрім нього і ще декількох наближених, у нас немає нікого. Чи можливо просто схеми вже настільки з ним спрацьовані, о це самий виграшний варіант???
Відповісти
Та на пенсію йому... СТАРПЕР І КРАПКА. Молодим,амбіційним ДОРОГУ.В яких не збочене-"каральне" бачення правопорядку.
Я не про ПС.
Відповісти
Він навчений ламати через коліно і крапка!! От послали б його в Закарпаття, де ПС контролює дії УМВС цілком і повністью........отам би я на нього б подивився)) Але якшо серйозно, то ходять чутки, що Швидккий має кумівство з Євдокимовим.....і "дядю Вітю", не знімають, бо Волинь для них - золота жила, яку вони не вправі втратити.....а тут ПС зі своїми претензіями. А агресора мєнтам тільки подавай! А далі все по сценарію - прес зі сторони ЗМІ, заказухи, писання справ, дескредитація і створення образу "бабаїв", які винні всюди і у всьому
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збирають підписи за відставку Швидкого
02 квітень, 2014, 15:59