На Волині побували представники місії ОБСЄ

На Волині побували представники місії ОБСЄ
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт зустрівся із представниками місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Учасники зібрання обговорено підготовку до проведення у травні виборів Президента України у Волинській області, - повідомили у прес-службі ОДА.

Делегація прибула на Волинь у складі довгострокових спостерігачів: Вііка Пер Гьорана та Колумбуса Ігбоануса. Вони розповіли, що їхня основна мета - не втручатися у виборчий процес, а моніторити його хід та звітувати про це.

"На разі ми лише розпочинаємо нашу роботу, вирішуємо організаційні питання. У найближчих планах - зустрічі із міськими головами, представниками територіальних виборчих комісій, політичних партій, громадських організацій та кандидатів у президенти, іншими учасниками виборчого процесу", - повідомив Віік Пер Гьоран.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт наголосив, що вибори у травні є визначальними для країни. "Народ обиратиме президента у час нових демократичних змін, цей вибір буде чи не найпрозорішим за усі роки незалежності", - сказав він.

Григорій Пустовіт також підкреслив, що влада області робить усе необхідне для успішних виборів, усвідомлюючи при цьому, що будь-яке втручання у процес чи адміністративний тиск є недопустимим у новій Україні.

"Наше завдання - створити умови для роботи дільниць, комісій, надати приміщення для голосування, забезпечити їх оргтехнікою, скриньками, зв'язком. Більшість з цих питань вже вирішено. Ми будемо готові до проведення виборчої кампанії", - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пустовіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині побували представники місії ОБСЄ
02 квітень, 2014, 16:10