3 квітня на Волині: гортаючи календар

3 квітня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначають день народження начальник обласного управління культури Володимир Лисюк, бізнесмен, народний депутат України Ігор Єремеєв, начальник обласного управління лісомисливського господарства Богдан Колісник (на фото).

Також день народження цього дня у голови обласної організації Аграрної партії України Анатолія Аршуліка й заслуженого працівника культури України Наталії Глазиріної.

Вітаємо їх, а також іменинників 3 квітня – чоловіків з іменами Кирило, Хома, Яків, Федір.

Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у праці.

3 квітня 1960 року луцькій футбольній команді дали назву «Волинь».

А в цей день 2003-го була зареєстрована газета «Навчання та робота», перший номер якої вийшов 17 квітня цього ж року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колісник вже пенсіонер і не начальник управління. Вигнали з ганьбою.
Відповісти
Старому. Дякую, що ви відкрили невідомі сторінки моєї біографії. Дуже здивований. Я перебував у відпустці. 7 квітня я повертаюсь до виконання обовязків начальника управління лісового господарства. Ніхто мене не виганяв і не звільняв. Мене може звільнити не Соломатін, а голова Агенції лісових ресурсів України. Факт про моє звільнення трохи перебільшений.
Відповісти
Колісник Богдан Іванович народився 4 квітня 1952 року. А як повернеться до виконання обовязків то мабуть зробить висновки з поведінки апарату та директорів які усім колективом заявили про корупцію та розкрадання (ніби вони всі ні причому) Побачимо як знову стелитимуться генералу продажні овечки. Їх всіх (директорів) потрібно люструвати, а Колісник саме той керівник який сьогодні потрібен галузі на Волині.
Відповісти
Ні, кажуть, вигнали і навіть голову розбили. А повернеться лише, щоб забради деякі свої речі.
Відповісти
я так пооняв що крім за,,,,ів Колісників немає кого вітати з днем народження воювали проти них а вітаємо з поворотом ті самі
Відповісти
Потрібно ще їм всім Колісникам синам Зенекам пенсіїї повидавараження що не було револьюції всі шовкові при владі були а на палью нехлчеться загнати всіх Колісників ти такі в нас поважні волиняни появилися. Що день то зрозуму волиньпост стає. В
Відповісти