На Волині армії зібрали мільйон

На Волині армії зібрали мільйон
На Волині громада зібрала майже мільйон гривень війську України.

За участю керівництва краю, командирів військових частин області, підприємців, представників обласних установ, громадськості відбулось засідання Громадянського форуму патріотів «Захисти Волинь! Збережи Україну!», - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Йшлося про допомогу Збройним силам України, іншим військовим формуванням та їх готовність до виконання поставлених завдань щодо зміцнення обороноздатності держави.

Нагадаємо, 19 березня відкрили благодійний рахунок для допомоги військовим формуванням, які дислокуються на території Волинської області.

За словами голови Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Григорія Павловича, голови наглядової ради щодо розподілу благодійних коштів, майже мільйон гривень волинська громада зібрала на потреби військовим. Більшість грошей вже розподілено між військовими частинами області.

Однак, як зазначалось, цього ресурсу недостатньо, адже матеріально-технічна база Збройних сил України надто застаріла. Тому, як військовослужбовці, так і підприємці, вчергове звертаються до громади з проханням бути небайдужими та у міру можливостей допомогти армії.

Йшлося також про роботу обласного військового комісаріату, регіонального штабу Національної гвардії України та Луцького прикордонного загону щодо зміцнення обороноздатності держави.

Голова Волинської облдержадміністрації висловив вдячність усім, хто долучився та допоміг військовим.

«Крім перерахунку коштів, в області є чимало благодійників, приміром, народні депутати України від Волині, які безпосередньо допомагають військовим частинам, купуючи їм все необхідне. Є також багато людей, які мають знання та досвід, і вміють ремонтувати військову техніку. Вони витрачають для цього свій вільний від роботи час. А це говорить про те, що сьогодні ми маємо насправді народну армію – нашу армію», - наголосив Григорій Пустовіт.

Військовослужбовці ж наголосили: «Особовий склад волинських військових частин готовий захищати територіальну цілісність та суверенітет Української держави».

Довідка


За інформацією щодо надання допомоги звертатися в обласний військовий комісаріат за номером телефону: (0332) 25-25-21.

Кошти для допомоги можна переказувати на благодійний рахунок:
р/р 26006055500199 в ПАТ «ПриватБанк»
МФО 303440
Код 20129977
Отримувач: Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану.

Зібрані гроші будуть використані на потреби забезпечення військових частин Збройних сили України, інших військових формувань України, дислокованих на території Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
.. а тим часом у Володимирі військові починають торгувати "дешевою" соляркою по 10 грн за літр.
Відповісти
Миллион гривен? Можно уже купить гусеницу для танка!
Відповісти
Не простіше продати частину морально застарілого майна армії(так як це роблять в Білорусії відкрито і прозоро-http://bsk.by/). А на виручені кошти закупити нову техніку вироблену в Україні. Від цього виграють усі.
Відповісти