Якою буде здравниця, зведена на Волині за гроші Євросоюзу. ФОТО

Якою буде здравниця, зведена на Волині за гроші Євросоюзу. ФОТО
На сайті Волинської обласної ради опублікували проектні зображення здравниці, яку в регіоні зводитимуть за гроші Євросоюзу.

2 квітня голова ради Валентин Вітер ознайомився із робочим проектом по спорудженню водолікувального корпусу, - повідомили в прес-службі обласної ради.

Голова Грем’ячівської сільської ради, на території якої будуватимуть здравницю, Наталія Мельник розповіла, що проектно-кошторисною документацією передбачене спорудження двоповерхового корпусу загальною площею 800 м. кв., де розташуються плавальний та термальний басейни, кабінети різного року душів, а також фітобар.

Окрім спорудження водолікувального корпусу, під час реалізації проекту здійснюється робота по створенню умов для санаторно-курортного туризму.

«На території Грем’ячівської сільради створено інформаційно-туристичний центр, фахівцями якого визначено туристичні маршрути, зокрема пішохідні, кінні та велосипедні. Закуплене туристичне обладнання, підготовлено екскурсоводів», - поділилась вона.

Голова обласної ради наголосив на важливості спорудження цього об’єкту для нашого краю, адже його поява, відкриває широкі можливості для подальшої участі у міжнародних інфраструктурних проектах.

«Проект здобув співфінансування Євросоюзу у сумі майже 2 мільйони євро. Обласна рада забезпечує фінансування в межах 10% загальної вартості проекту. Ці кошти уже закладені в цьогорічному обласному бюджеті», - зазначив Валентин Вітер.

Крім того, за словами чільника представницької влади області, позитивом є те, що це проект соціального спрямування, а отже він є цікавим та вигідним для простих людей. На думку Валентина Вітра, послугами комплексу зможуть скористатись не лише усі охочі, а й відпочивальники санаторію «Пролісок», поблизу якого розташовуватиметься будівля.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а будувати хто як завжди буде або стефанович або чернуха?
Відповісти
чернуха - знаю по своїй квартирі!
Відповісти
кому тендер дарим на цей раз?
Відповісти
у нас дуже щедрий Чернуха вже бігає з кейсом,а влада в нас щедра.....
Відповісти
а за проект нестидно
Відповісти
Останні новини
Якою буде здравниця, зведена на Волині за гроші Євросоюзу. ФОТО
02 квітень, 2014, 19:10