Підлеглий Клімчука залишиться керувати за нової влади

Підлеглий Клімчука залишиться керувати за нової влади
Директором департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА залишиться Юрій Горбенко (на фото).

Цю інформацію підтвердив кандидат на посаду заступника голови Волинської ОДА, депутат Волиньради від ВО «Свобода» Микола Собуцький під час веб-конференції на сайті облради у четвер, 3 квітня.

Нагадаємо, ГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників», першим заступником якої є Микола Собуцький, пропонувала на посаду директора департаменту АПР кандидатуру Олександра Книша, який працював у цьому ж таки підрозділі, координуючи роботу з фермерами, а згодом – у приватних структурах.

Однак, нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація про те, що на посаді залишиться саме Юрій Горбенко.

Микола Собуцький зазначив, що кандидатура Горбенка – «результат компромісних перемовин за участі Книша».

А от Олександра Книша запропонували на посаду заступника Юрія Горбенка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі Клімчукові дуполизи лишаться при владі. Нікого вам не злюструвати.
Відповісти
Пустовиту ганьба
Відповісти
Як можна заишати таких на посаді. Запитайте скільки відмили грошей за доїльні апарати?
Відповісти
Ідентичні доїльні апарати коштували до 3000 гривень. А Горбенко з Карпюком закупляли по 5200 гривень. Кому залишилась різниця? Для чого тоді загинули хлопці на Майдані, вони боролись проти корупції, злочинності. Робіть висновки поки не пізно
Відповісти
Шановна владо невже нема заміни Горбенку. Може ще Клімчука візьміть собі в помічники.
Відповісти
Надіюсь, що правда переможе. А такі слизняки будуть відповідати.
Відповісти
НІКОГДА!
Відповісти
Хай розкаже чому купляли холодильники в Польщі і оформляли через піприємців для селян.
Відповісти
Карпюк завжди говорив, що такі як Горбенко прослизнуть всьюди, але питання - для чого? Нам напевне ще довго до змін. І ви пан Собуцький повинні це пам'ятати в першу чергу......
Відповісти
Карпюк ставить це хабарник ще той і йому така компанія підходить, а Собуцький, як прийшов до влади,то раптом всліп...ганьба вам пане Собуцький і Книш і Горбенко не гідні цих посад невже у вас не знайшлося достойних людей???
Відповісти
Горбенко, досить порядний і виважений чоловік. Та і АПК вже добре розуміє. Питання в іншому. А чи зможе він від завтра будувати нову модель АПК області? Чи в мить відмовиться від схем які працювали до цього? До речі, це ж питання можна поставити і Книшу, і навіть Собуцькому!
Відповісти
А що правильно, щоб Гузь всіх з Пустовітом під себе і під партію на посади всаджували? Правильно всіх друзів, подружок, кумів, братів до влади сунути. Професіонали треба на місцях.Чого звільняти людину,як немає конкретних зауважень? Може давайте в Порошенка ьізнес заберем? Він же теж при Януковичу працював.
Відповісти
Дійсно смішно, що Пустовіти тепер скрізь і на Волині і на Рівненщині. Добре, що Гузі не поширюються по областях. А то скрізь би все було "під партію" заточено.
Відповісти
а хто такий собуцькій??? те саме!!!!. Горбенко вішає лапшу обіцяє йому таке ж саме бабло як і Карпюку!!!!
Відповісти
Знаю, що Горбенко - це людина яка багато зробила для АПК Волині. Він багато і для Горохова зробив. Багато людей його поважають. Не можна судити його за те що працював при Януковичу. Люди які вміють працювати повинні залишитися. Головне питання чи готовий він до змін, які нам потрібні.
Відповісти
а ще Горбенко працюва на Мартиняка у ПАН КУРЧАК і Книш також разом з ним там був, то тепер пану Мартиняку всі карти в руках--- от за що загинули хлопці на майдані, щоб бізнес Мартиняка і далі продвигали нагло на Волині,а він і далі буде у ВРУ голосувати за те, щоб знищити бідний і дурний народ.....Люди дивіться кого ви ставите на посади?Де люстрація???
Відповісти
говорите,що Горобенко гарно працював в Горохові.Як головіРДА, купили йому квартиру за державні кошти, приватизував, продав.Горобенко підлабузник, лицемір і йогог місце так ,де і інших заступників. Ганьба залишати його в команді. Може Пришко замовив словечко за нього.
Відповісти
100-пудово, Прищиха за нього на ешафот піде-за любимого мужчину в вогонь і в воду!
Відповісти
Останні новини
Підлеглий Клімчука залишиться керувати за нової влади
03 квітень, 2014, 14:33