У Луцьку звільнили чиновника, який ігнорував громадських діячів

У Луцьку звільнили чиновника, який ігнорував громадських діячів
Міський голова Луцька Микола Романюк звільнив з посади начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради Леоніда Лабу.

Основна причина звільнення – погана взаємодія із молодіжними організаціями, - пояснив його перший заступник Святослав Кравчук.

Про це віце-мер оголосив під час зустрічі із представниками молодіжних громадських організацій у четвер, 3 квітня.

«Ми проаналізували роботу відділу молоді із тими зауваженнями, які були від громадськості… луцький міський голова прийняв рішення з 14 квітня оголосити конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради», - зазначив Кравчук.

За його словами, претенденти на заміщення посади будуть брати участь у конкурсі, що триватиме місяць. Кожен з них складатиме іспити та буде проходити співбесіду. Під час співбесіди, за словами Кравчука, будуть присутні 3 делегати від молодіжних організацій, які будуть мати право дорадчого голосу.

Громадський діяч Захар Ткачук подякував посадовцям за рішення щодо усунення Лаби, адже молодь мала до нього достатньо багато претензій: «Дякую міськраді, що послухали, наші факти були аргументовані. Я думаю, що прийняли правильне рішення".

За словами Ткачука, окрім конкурсу, претендентів на посаду планують обговорювати на відкритих громадських слуханнях.

«Людина повинна пройти наш аудит, про її плани ми хотіли б почути на громадських слуханнях», - пояснив громадський діяч.

Він додав, що вже є люди, які готові брати участь у конкурсі, але не готовий назвати конкретні прізвища. «Люди будуть подавати документ, я знаю, що є вже охочі», - відзначив Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумно. Звільнили чесного незаангажованого керівника. Ото Ткачук і Данильчук будуть тепер деребанити бюджет відділу сімі і молоді на своі потреби, а решті буде дуля.
Відповісти
Пропоную Захарка назначити начальником, він весь такий ініціативний та перспективний, нехай піде та змінить ВСЕ, бо ці всі чиновники такі "нехароші дяді" а він єдина надія молоді ! УРА! ПЕРЕМОГА !
Відповісти
Зарканого ніхто не візьме це 100% а от Пашу Даниляка...можна булоб.
Відповісти
Зіли нормального керівника. Це політичне рішення. Заказуха
Відповісти
Пропоную цю посаду зовсім скоротити-бо всі забули, що начальник відділу у справах сім'ї та молоді перебуває у декретній відпустці, а Лаба працював на час відсутності основного працівника!
Відповісти
Ганьба!
Відповісти
Ткачук зробив підло. Заради своіх особистих інтересів! Як мер на таке повівся!
Відповісти
Святослав Кравчук мене розчарував.
Основна причина звільнення – погана взаємодія із молодіжними організаціями. З ким з Захаром Ткачуком? за яким стоїть Данильчук. Люди ви геть подуріли? Ганьба. Злякався отих сцикунів.
Відповісти
Кравчук і мер нічого не вирішують, ото дожились. Їм малолітки тикають, що робити і вони покірно роблять. Я думав, що вони солідні дядьки...
Відповісти
Святославе Євгеновичу, а спати після такого "чесного" рішення ви спокійно зможете? Звільнити єдиного начальника сімї і молоді, що не деребанив бюджет і був незаангажований.
Відповісти
Данильчук і Ткачук тепер піднімуться на бабки. "Дякуємо" вам Миколо Ярославович і Святослав Євгенович.
Відповісти
Ти хороший керівник і людина. Не розтраюйся правда завжди перемагає. Ми тебе поважаємо. Лаба ти мужик.
Відповісти
Коментаторам - назвіть хоча б 3 аргументованих досгненння Лаби на цій посаді? Коменти "Лаба - мужик" не підходять:)
Відповісти
"Мужик" і "хороший хлопець" - немає такої спеціальності. Треба працювати, а не залупатись. Як може стояти чиновник проти громадських організацій і громади, яка йому зі своїх податків платить зарплату? Чиновник для громади, чи громада для чиновника? Магомет йде до гори, чи гора до Магомета? Служивим треба популярно і терпляче пояснювати, що державних грошей не буває. Гроші - людські, які відраховуються у вигляді податків насильницькій структурі під йменням "держава". Пункт перший статуту внутрішньої служби: чиновник повинен служити людям. Пункт другий: кому не ясно, читай пункт перший.
Відповісти
Він співпрацював з усіма хто звертався, кошти плануються бюджетом і виділяв він їх стільки, скільки передбачено на ті чи інші заходи. Це державна посада, яка не має знаходитись під впливом політ пратії чи ГО, тому Лабі дорікнути нема в чому.
Відповісти
за що звільнили Лабу ми знаєм, це політика, та допомога по працевлаштуванню політиків, а трактуючи його звільнення як неспівпраця з МП керівник якої є керівником батьківщини молодої, ну в першу чергу це смішно, Бют діє методами 2005 року)))
Відповісти
Шановний а хоть в арміі служили? Раз таке пишите. Пункт 1 -Залупатись це ви певно про себе. Пункт 2 - брехати не гарно, Лаба не стояв проти громади і громадських організацій. Пункт 3 - Захар Ткачук і його пєшки це не всі громадські організаціі міста. Пункт 4- змі обєктивне і незалежне, отож будьласка більше не використовуйте цю абревіатуру у підписі ваших сумнівних домислів.
Відповісти
скоро прийде удар и цих поминяе
Відповісти
Лабу звільнили несправедливо, він чесний і порядий чоловік, і батько його був хорошою людиною (світла йому пам'ять). А Захарчик сам уже давно руки потирає і поглядає на ту посаду; яким там "аудит"? Захаре, вже мабуть усе сплановано зазделегідь, і свою людину хочеш посадити на тепле кісло ( а може і сам в нього мітиш). Але земля кругла, прийде колись і до тебе черга і тебе зіл'ють як Лабу.
Відповісти
Читаєш і просто дуріти починаєш від маразму в коментах!!!! Шо Лаба зробив на своїй посаді????? Ау?????? Тролі, хто із вас шо зробив для свого міста???? Ткачук разом з МП зробив більше хороших акцій і дій для людей і міста, ніж ви всі за своє життя. І це говорю з впевненістью........бо знаючи які дії робили Ткачук і МП, і все це на інтузіазмі, і за особисті кошти, і те шо робила мерія, і куди ішли гранти, і на шо Лаба виділяв гроші, і кому - то зара ці спроби його захистити і очорнити інших - це ганьба!!! Для молоді потрібно щось робити, а за 2 роки його перебування на посаді не було для активної молоді нічо зроблено ВЗАГАЛІ!!! Якшо хочете заперечити - факти і документи в студію, і на тому полеміку закінчим
Відповісти
Соромно за дії міської алади.Леоніде Леонідовичу, вам підтримка, ще ваші ділові якості будуть затребувані .
Відповісти
та яка там влада, її давно немає в місті, нема хазяїна, навідкривали всякі цнапів, створюють видимість роботи, а тепер ще й своїх по трохи починають зливати, їм головне щоб консомольця не трогали, хочете Лабу нате вам Лабу, завтра захочуть Кошеля вони й Кошеля сплавлять або когось іншого, і все заради того шо б громада в особі якіхось неадикатних данельчуків була задоволена.
Відповісти
Тролю ткачуківський заичайно Ткачук за гроші украінського вибору медведчука щось там робив і половину клав на карман і все це пропивалося. Фото навіть є. Так що не провокуй ато викину потрібним людям і Захарко у міській раді стане персона нонграта. Ти себе в зеркало бачило активна молодь? Брехня аж пре з підлизи ткачуківського. Лаба багато чого робив для мго і го, для тупуватих пояснюю робота керівника сімі і молоді не заключається лише в цілуванні дупи активноі молоді, є багато інших важливих функцій. А роботу нового керівника я контролюватиму, нічого не спишите на себе деребанщики
Відповісти
Скажіть, а чому Лаба протягом двох років не зміг обєднати мододіжні організації, а Захару зі своєю харизмою це успішно вдається?
Відповісти
Тепер у вас зявилася можливість чесного, політично незаангажованого, який не дерибанив бюджет, хорошого хлопця Лабу висунути в мери, президенти, громадську діяльність. Простів для реалізації ресурсу вашого прихильника досить широкий, от тільки побачимо, де він появиться? Оскільки на цій посаді його потенціал нажаль спав.
Відповісти
Гонять на Лабу лише ті, кого налашував Захар, пообіцявши лобіювання їх інтересів. А "харизму" його бачила в маршрутці з Києва, коли він сварився по телефону за якихось сто з чимось гривень щоб ненароком незабули оплатити цьому "великому патріоту". Записала. Ото сміху буде, як люди це почують. Лаба не зобовязаний обєднувати цитую дослівно "мододіжні організації". Навчись хоть свою організацію писати правильно!
Відповісти
Скоро Великдень. Сходіть в церкву і посповідайтесь. Бо ваша заздрість і ненависть до людини, на яку ви зводили наклепи, скоро обернеться проти вас. А Лаба ще себе покаже.
Відповісти
Тільки не забудьте пропіарити де, з нетерпінням чекаємо "показ" від Лаби і Ко!
Відповісти
В тебе немає нічого світлого в душі через свою жовч та злобу, яка тебе жере з середини попадеш в пекло. Кожен вибирає свій шлях.
Відповісти
А чому Всі забули що Гузь і Данильчук працювали в цьму відділі, на місці Лабиєчому пішли? Чому не залишились далі підтримувати молодь і іх інтереси???
Чому покинув все і побіг гусь в облраду?
Грошиків напевно мало получалось кохрасти, думаю на тій посаді взагалі нічого не замутиш....
Тоді для чого вони зараз мутять воду???
Людина працює собі, там окрім молоді- сироти, багатодітні, молодь на енному місці, проблем дууже багато. Невже думаєте що сидів Лаба нічого не робив щоб молодь об'єднати??? Там така заітність що вам не снилось

І взагалі, ідіть в бют і вам продадуть любу посаду, достовірно відомо
Відповісти
Коли назначать нового начальника-пролюструємо його кожен крок, він з тих паперів не вилізе- кожен день звітність і буденна робота.
Побачим як він буде молодь піднімати, чи буде в нього час на те?0, що вимагають зараз молодідні орг
Відповісти
Гузь нічого там не вкрав тому пішов

Нащо йому посада , де нічого не візьмеш?
Відповісти
Люди!!! Це відділ у справах СІМ'ї та молоді, а не група фінансової підтримки Захарчика і ко, і його основна робота - це взаємодія з сім'ями!!!!!!!! Оздоровлення дітей, запобігання насильства в сім'ї і.т.д. І зовсім не потакання групкам Ткачуків і Данильчуків, які з самого початку призначення Леоніда тільки й кричали про те, щоб його скинути із займаної посади. А тут під шумок і знайшовся привід, щоб злити. Леонід - професіонал в своїй роботі. А Ткачук, мабуть, за все своє жіття на жодній роботі не працював, і не буде. Романюк розплатився Лабою як розмінною монетою тим шайкам ледацюг, які замість того, щоб працювати і виводити країну з кризи, ДЕРЕБАНЯТЬ ПОСАДИ!!!!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!
Відповісти
Ну нарешті звільнили ще одного "блатного". Ви кажете не заангажований? Я колись здавала екзамени, сиділа поряд з Лабою, так він тести катьорив з шпаргалок, а коли всіх перевіряла чи не списують пані Гудима, начальниця відділу кадрів, то вона подивилася на те що він списує і пішла далі собі, типу не замітила, хоча перед тим казала, що вижене кожного хто буде списувати. А потім виявилося, що за Лабу домовився на той час його живий батько-депутат (нехай спочиває, але так воно й було) з Борисом Клімчуком, з яким разом служив здається. Я такої наглості ще не бачила! Я вважаю, що разом з Лабою треба звільнити і пані Гудиму, бо за роки своєї роботи вона просунула в міськраду безліч "блатних", за яких домовлялися батьки, родичі або знайомі (думаю що не бесплатно) і які, вибачте мене, не всі ще мають клепки в голові, але все ж працюють. Причому ті молоді навіть самі казали нам на практиці, що вони там по связях, і що дарма ми взагалі вчилися у вузі, бо роботи по спеціальності навряд чи знайдем. І от мені що цікаво - добре, позвільняли багато працівників з обл, рай, міськрад - а хто тепер замість них працює? Кого замість них взяли? Чому немає ніяких оголошень на конкурс? Робиться незрозуміло що. А новина гарна.
Відповісти
Оксана ще раз будеш чорнити і оббріхувати світлу память Лаби Леоніда Михайловича мого тата, я тобі набю морду. З яким Борисом Клімчуком він служив що ти плетеш брехуха!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку звільнили чиновника, який ігнорував громадських діячів
03 квітень, 2014, 15:54