Романюк подякував «левам» луцького бізнесу. ФОТО

Романюк подякував «левам» луцького бізнесу. ФОТО
Луцький міський голова Микола Романюк відзначив подяками підприємців міста, які «вносять левову частку коштів до міського бюджету».

Зустріч із луцькими бізнесменами відбулася у четвер, 3 квітня.

За словами Микола Романюка, захід хотіли організувати давно, однак, відтермінували через події в Україні.

Мер Луцька подякував підприємцям, як платять своїм працівникам зарплату обсягом понад 3 тисячі гривень.

«Дякую за те, що ви такі є, вам і вашим колективам. Ви – підприємці, які вносять левову частину коштів до місцевого бюджету. Робите це за рахунок того, що середня зарплата у вас – не менше 3 тисячі гривень і ви даєте найбільше податків до бюджету», – висловився Романюк.

Як зазначив міський голова, це – важливо, адже цей податок становить 83% від того «кошика», який потім розподіляється на вирішення тих чи інших проблем міста, не рахуючи бюджет розвитку.

«Ми вам дуже вдячні. Хотілося б, щоб в цій залі було побільше таких людей, які давали б можливість розвивати місто», – додав мер Луцька.

Також Микола Романюк зазначив, що робота підприємств, очільників якого зібрали у міськраді, залежить саме від керівництва, від його вміння організувати роботу, виготовити товар, надати послугу.

«Ви – кращі з кращих підприємців. Гордість і слава нашого міста», – зазначив Романюк.

Окрім того, мер Луцька висловив сподівання, що 50% від податків, які сплачують ці підприємства, залишаться у місті, якщо Кабмін ухвалить відповідну постанову, що ініціюють представники Асоціації міст України.

Микола Романюк подякував колективам 17 підприємств, серед яких – колектив Луцького ремонтного заводу «Мотор», ПАТ СП «Теріхем-Луцьк», ПАТ «СКФ Україна», ПАТ «Волиньобленерго», ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», ПАТ «Луцький ДБК», ПП «Клінк».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний Романюк, можливо цей коментар не стосується даної статті, але прочитавши сьогодні в газеті Луцький замок заяву від громади міста із зверненням до Турчинова, я дуже розчарувався у вас.Громада міста не за те, щоб ходили бандити зі зброєю, а за мир. Ви або злякалися люстрації, або підтримуєте таких бандитів. Яке ви мали право прикриватися громадою міста?
Відповісти
нехай цей добродій прокоментує виділення коштів у розмірі 5,6 млн.грн Ковалюку...дерибанщик комсомольский...будемо працювати по0новому, сказав М.Романюк, не маємо права повертатися у корупційне минуле...
Відповісти
А хто такий ковалюк? Треба писати повністю: посада, де народився, де помирати хоче.
Відповісти
Господи, яка БРЕХНЯ !
Відповісти
Останні новини
Романюк подякував «левам» луцького бізнесу. ФОТО
03 квітень, 2014, 16:47