Крим залишиться без McDonalds

Крим залишиться без McDonalds
Підприємство «МакДональдз Юкрейн Лтд» (Київ) з 3 квітня із виробничих причин тимчасово призупинило роботу трьох закладів мережі ресторанів швидкого харчування McDonalds в Криму, - повідомляють "Коментарі".

"У зв'язку з виробничими причинами, незалежними від компанії "МакДональдз", діяльність закладів, розташованих у Сімферополі, Севастополі та Ялті, була тимчасово припинена. Ми сподіваємося, що зможемо відновити їхню роботу, тільки-но з'явиться така можливість", - йдеться в повідомленні компанії.

При цьому в "МакДональдз Юкрейн Лтд" зазначили, що компанія надала можливість усім співробітникам зазначених закладів перевестися в будь-який інший заклад McDonald's в Україні зі збереженням займаних посад, окладів, тарифів, а також оплатою проїзду співробітників і членів їхніх сімей на нове місце проживання та забезпеченням їх житлом протягом трьох місяців коштом компанії.

"Ми розуміємо і поважаємо рішення кожного нашого співробітника. І якщо співробітник не розглядає для себе можливість переїзду в інше місто України, ми, згідно з чинним законодавством України, пропонуємо варіанти припинення трудових відносин з максимальним урахуванням інтересів співробітників і виплатою компенсації", - зазначають в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здоровіше будуть! Це хай українці труяться продукцією Дядька Сема!:)
Відповісти
Ну все, Крыму теперь точно капец...)))))
Відповісти