Мер закликає лучан допомогти прибрати місто

Мер закликає лучан допомогти прибрати місто
Міський голова Луцька Микола Романюк закликає мешканців міста долучатися до екологічних акцій та допомогти прибрати обласний центр до Великодня.

"Вже стало доброю традицією до Великодня прибирати і прикрашати наші двори і вулиці. За зиму назбиралося чимало сміття, яке необхідно прибрати, щоб наше місто було чистим, красивим, охайним", - йдеться в зверненні градоначальника.

"Найбільше його накопичилося у місцях масового відпочинку – парковій зоні, у скверах, прибережних смугах, на узбіччях доріг", - додав міський голова.

"У місті відбуваються екологічні акції, санітарні дні, під час яких учнівська та студентська молодь, працівники установ і організацій прибирають парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, прибережні зони річок Сапалаївка і Стир", - каже Романюк.

"Закликаю усіх небайдужих мешканців міста, підприємців, керівників установ та організацій взяти участь в екологічних акціях, прибрати двори, садиби, території біля своїх офісів, навести порядок на вулицях міста, площах, у скверах та парках", - йдеться в зверненні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
патрійота?
Відповісти
це здоровий бугай із завязаним шматом фейсом, битою в руках і мегафоном на плечі. Ці - не до сміття...
Відповісти
Останні новини
Мер закликає лучан допомогти прибрати місто
04 квітень, 2014, 09:59