Волинські рукопашники «везуть» третє місце з всеукраїнського турніру

Волинські рукопашники «везуть» третє місце з всеукраїнського турніру
Волинські рукопашники здобули третє загальнокомандне місце на всеукраїнському турнірі з рукопашного бою «Чернівці 2014», в якому взяли участь кількасот спортсменів з різних куточків України.

Змагання проходили серед юнаків, молоді та дорослих спортсменів за правилами дозованого контакту без зупинки часу для всіх віко-вагових категорій та за правилами легкого контакту для окремих молодших вікових категорій, - повідомила Серафіма Шворак.

Крім того, цього разу на вболівальників чекав сюрприз – вперше на анонсованому турнірі змагалися і дівчата, які здобували призові місця для своїх команд.

Нинішній всеукраїнський турнір був відзначений не лише бійцями рукопашного бою, а й спортсменами практично усіх стилів змішаних єдиноборств: панкратіону, фрі-файту, ММА, кікбоксингу, бойового самбо та боротьби дзюдо, що в результаті дало дуже напружені та видовищні поєдинки.

Волинська область на даних змаганнях була представлена спортсменами двох шкіл рукопашного бою: Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» та Волинської регіональної федерації рукопашного бою «Рубіж».

За результатами безкомпромісних двобоїв, серед волинян призерами та переможцями у своїх віко-вагових категоріях стали: Ситько Мирослав (10-11 років до 40 кг) – 2 місце, Савчук Роман (12-13 років до 35 кг) – 3 місце, Поліщук Михайло (12-13 років до 40 кг) - 1 місце, Ковальчук Сергій (14-15 років до 60 кг) – 3 місце, Заболотний Андрій (дорослі до 75 кг) – 1 місце (ВРФРБ «Рубіж», тренери: Гузов С.М., Заболотний А.В., Гречановський Д.О.); Ковальчук Михайло (10-11 років до 40 кг) – 1 місце (дозований контакт) та 3 місце (легкий контакт), Тарасюк Богдан (14-15 років до 50 кг) – 1 місце, Ліщинський Тарас (14-15 років до 55 кг) – 2 місце, Пилипчук Назарій (14-15 років до 60 кг) – 1 місце, Гричанюк Сергій (14-15 років до 70 кг) – 2 місце (ВОСК «Магістр», тренери: Грисюк Д.І., Рехнюк В.В.). До того ж рішенням головної суддівської колегії четверо волинян були відзначені окремими призами: Рябчун Артем та Тіпухов Владислав - за волю до перемоги, а Пилипчук Назарій та Заболотний Андрій – за кращу техніку.

В командному заліку збірна Волинської області посіла третє місце, поступившись лише організаторам змагань - Чернівецькій міській федерації рукопашного бою та збірній клубів Чернівецької обласної федерації панкратіону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рукопашники «везуть» третє місце з всеукраїнського турніру
04 квітень, 2014, 10:05