Барикадні шини вивезуть з Майдану і утилізують

Барикадні шини вивезуть з Майдану і утилізують
Екологи хочуть вивезти покришки з центра Києва до приходу спеки.

Про це повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль, - пише ТСН.

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики включила до переліку природоохоронних заходів на 2014 рік утилізацію автомобільних покришок з Майдану Незалежності та прилеглих вулиць.

«У середмісті Києва зосереджена значна кількість зношених автомобільних покришок, які необхідно утилізувати. Тому ми включили ці роботи до переліку природоохоронних заходів»,- заявив Москаль.

Він зазначив, що утилізацією шин займатимуться спеціалізовані підприємства, які мають ліцензію Міністерства охорони навколишнього середовища на такі види робіт.

Також депутат підкреслив, що до проведення тендеру з визначення підприємств для утилізації шин, покришки треба вивезти з центру Києва для тимчасового зберігання.

«Поки ще буде проведений тендер, пройде деякий час, а покришки з центру міста бажано вивезти якомога швидше. Адже з настанням теплої погоди під впливом сонячних променів шини почнуть нагріватись і виділяти в повітря шкідливі речовини», - сказав він.

За словами Москаля, необхідно передбачити майданчики для складування покришок, наприклад, біля полігонів побутових відходів, з яких потім шини будуть відправлені на спеціалізовані підприємства для утилізації.

Нагадаємо, під час протестів у центрі Києва активісти палили автомобільні покришки для створення димової завіси від силовиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.