Шишкін не захотів бути начальником управління культури ОДА

Шишкін не захотів бути начальником управління культури ОДА
Відомий волинський бард Сергій Шишкін зняв свою кандидатуру на посаду начальника управління культури облдержадміністрації, мотивуючи це тим, що він «не зможе боротися з системою і бути водночас толерантним до неї».

Про це йдеться у зверненні, опублікованому на його Фейсбук-сторінці.

«Пройшовши всю кампанію до кінця, взявши участь у громадських слуханнях, окремо зустрівшись з Культурним сектором Волині, прийняв остаточне рішення зняти свою кандидатуру в якості претендента на посаду начальника управління культури Волинської ОДА», - заявив Шишкін.

У зверненні йдеться, що кампанія дала йому змогу консолідувати митців, які дійсно є брендом Волині в Україні і поза її межами, та висловити спільну позицію.

«Велика подяка всім, хто повірив у можливість змін на краще і виявив готовність взяти на себе відповідальність. Окрема подяка всім громадським організаціям та окремим людям, котрі підтримали мою кандидатуру», - зазначив Шишкін.

Митець пише, що зрозумів, «що в силу його особистих якостей не зможе боротися з системою і бути водночас толерантним до неї».

«Справа сучасного українського митця – творити сучасний український контент. Справа діяча – допомагати тим, хто може і має наснагу це робити, не зважаючи на протидію застарілої системи. До чого, власне, і маю намір докласти зусиль. Сподіваюсь на розуміння і підтримку зацікавлених осіб», - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: культура
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Начальником ставте Силюка А М(бомба)
Відповісти
Може варто Світлану Федонюк? Щоб підтягнути волинське кіно. Вона молода, беручка.
Відповісти
Останні новини
Шишкін не захотів бути начальником управління культури ОДА
04 квітень, 2014, 14:10