Пустовіт розповів, що думає про нового прокурора області. ВІДЕО

Пустовіт розповів, що думає про нового прокурора області. ВІДЕО
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт сподівається, що новий прокурор допоможе втілити "доручення Майдану".

Про це він розповів під час представлення новопризначеного прокурора Волині Анатолія Коцюри у п'ятницю, 4 квітня.

Пустовіт висловив сподівання, що прокуратура Волині буде добре виконувати правозахисні функції: "Сьогодні прокуратура повинна не просто працювати за законом, вона повинна робити все, щоб закон став щитом для захисту інтересів держави і мечем для тих, хто хоче ці інтереси порушувати".

Він застеріг від продовження "схем", у яких брали участь правоохоронці раніше. "В жодному разі прокуратура не повинна стати тим інструментом, яким, як відмичкою, влізають в приватні фірми, влізають в чиїсь кишені, влізають в чиїсь інтереси. Бо тоді починається перетік купюр із однієї кишені в кишені не зовсім чесних працівників, на жаль, в тому числі прокуратури", - пояснив Пустовіт.

Голова ОДА додав, що одним із головних завдань зараз є виконання обіцянок, які давали нинішні керівники держави на Майдані.

"Я сподіваюсь, що Анатолій Васильович, якому сьогодні доручили відповідальність за всю нашу область, виконає доручення Генпрокурора, виконає доручення керівництва держави, а головне - виконає доручення, які давали владі на Майдані: бути чесними, бути принциповими, бути справедливими...", - зазначив голова ОДА.

Григорій Пустовіт висловив сподівання, що Коцюра "зуміє згуртувати навколо себе колектив прокуратури, зуміє налаштувати колектив прокуратури на роботу, і ми більше не будемо чути, що на Волині відбулося зростання рівня злочинності".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уже пустовіт втілює, на Маневицькому торфобрикетному
Відповісти
що прокурор забезпечить в області верховенство права... Виявляється, він втілюватиме в життя рішення менів даунів! Сала хероям...
Відповісти
Останні новини
Пустовіт розповів, що думає про нового прокурора області. ВІДЕО
04 квітень, 2014, 18:45