Новий очільник прокуратури Волині пообіцяв не зрадити Майдан. ВІДЕО

Новий очільник прокуратури Волині пообіцяв не зрадити Майдан. ВІДЕО
Новопризначений прокурор Волинської області Анатолій Коцюра пообіцяв виправдати сподівання, які на нинішню владу поклали учасники Майдану.

Про це він розповів на власному представленні у п'ятницю, 4 квітня.

Коцюра зазначив, що готовий до відкритості і співпраці із громадянським суспільством: "Я готовий до конструктивної співпраці з громадянським суспільством, з усіма політичними партіями, громадськими організаціями".

На його думку, революція в країні змінила свідомість людей, тепер вони не згодні миритися із корупцією. "Хочу сказати, Майдан, герої Небесної Сотні змінили світобачення більшості свідомих людей. Суспільство не хоче і не буде жити в тотальній корупції, приниженні прав і свобод людини і громадянина", - пояснив посадовець.

Також Коцюра нагадав про скорочення працівників прокуратури Волині. "Серйозні зміни відбудуться і в роботі прокуратури Волинської області, в тому числі кадрові. Про скорочення відомо, цю інформацію оприлюднено на сайті Генеральної прокуратури. Треба до цього відноситися з розумінням", - закликав прокурор.

На завершення свого виступу він зазначив, що залишиться вірним тим цінностям, за які боролися майданівці.

"Запевняю, присязі, яку давав народу України, я не зраджу, я не зраджу Майдан, я не зраджу Небесну Сотню. Слава Україні!" - сказав Коцюра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заступників коли звільняє????
В нас же оновлення влади, ніби?!
Відповісти
Побачимо по МРЕВ, БТІ і тд.
Відповісти
а коли звільнить злодія і хапугу прокурора Масалова Сергія скількі можна взяток же взяти щоб на світязі в пів Лісовоі пісні загребти а хатів понагріб і бога не боіться
Відповісти
За ступник прокурора області -- Вадим Веніславський : авто новий джип Тойота Лендкрузері крузер , номер АС 7777, в жінки джип Лексус АС 1000, двоповерховий будинок під лісом в Заборолі, купив в Параки посаду, за 50 тис., Троць Володимир заступник прокурора , від екстестя подарок, Лексус АС 7777 , бізнеси по розмитнення авто і т.д , Гіль Андрій Лексус АС1000, ніяк на пенсію на відважиться, і ще один комуністичний поліщук з новоствореними бізнесами на родичів на Набережній ... Чи будуть вони заступниками пане новий прокурор області чи молодим справжнім прокурорам буде відкрита дорога таким як Шамринський Олександр, Сергій Остапчук, і тд для тих хто тягнув роботу а не збирав гроші, чи 'решав'????
Відповісти
Ахах... Шамринському дорогу...ви що з дуба впали???

Цікаво якби ви працювали заступником, їздили б на маршрутці??? ....... Я думаю лексус би теж мали... Так що нема чого писати фігню!!!!
Відповісти
Останні новини
Новий очільник прокуратури Волині пообіцяв не зрадити Майдан. ВІДЕО
04 квітень, 2014, 20:50