На Волині в рази побільшало квартирних крадіжок

На Волині в рази побільшало квартирних крадіжок
З початку року у області зросла кількість квартирних крадіжок, злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння та рецидивів.

Про це розповів виконуючий обов'язки Генпрокурора України Олег Махніцький під час представлення нового прокурора Волині у п'ятницю, 4 квітня.

"Незважаючи на те, що у Волинській області показник злочинності один із найнижчих в Україні, цього року збільшилися в негативний бік певні показники. Удвічі збільшилась кількість тяжких тілесних ушкоджень, майже вшестеро зросла кількість крадіжок з квартир, більше, ніж вчетверо зросла рецидивна злочинність, на 45% збільшилось число злочинів, здійснених в стані алкогольного сп'яніння", - зазначив Махніцький.

"Це говорить про те, що в області відсутня належна профілактична робота", - підсумував Махніцький.
тому він доручив новопризначеному прокурору Анатолію Коцюрі "розібратись" у цій ситуації.

"Я вам тому доручаю негайно приступити до розробки спільно з іншими правоохоронними органами, а також з органами місцевої влади відповідних планів щодо боротьби із злочинністю", - відзначив Махніцький.

Також він нагадав про потребу роззброєння "незаконних бандформувань", зокрема і на Волині.

"Як ви знаєте, у зв'язку із загостренням криміногенної обстановки в країні, Верховною Радою декілька днів тому схвалена постанова про негайне роззброєння незаконних збройних формувань", - пояснив в. о. Генпрокурора.

"Це дестабілізуючий фактор всередині країни, який забезпечує плани ворога. На Сході і Півдні розгорається сепаратизм, а всередині країни все підігрівається», - зазначив Махніцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це дрібниці. Головне - не зрадити майдан!
Відповісти
Яка статистика? Захарченко звітував даними за 2012рік перед Януковичем у 2013 році повторно. Де узяв дані цей небритий махновець? Клоунада!
Відповісти
Всього лише виконуючий обов'язки генпрокурора, тимчасово, а щодо завдань - суцільна демагогія, особливо щодо планів разом з міліцією та місцевою владою.
Відповісти
Тому що треба сажати і розстрілювати, а не брати хабар і закривати очі!
Відповісти
Останні новини
На Волині в рази побільшало квартирних крадіжок
04 квітень, 2014, 22:08