Волинянин поділився враженнями від слухань в Авакова

Волинянин поділився враженнями від слухань в Авакова
Заступник начальника штабу "Самооборони" Волині Богдан Климчук поділився враженнями від слухань в міністерстві внутрішніх справ.

"Отже, при всіх нюансах по Авакову, слухання пройшли прозоро і демократично. Спочатку нам дали можливість передати зміст резолюції по громадських слуханнях і прояснити ситуацію", - пише активіст в Facebook.

"Після цього були закликані Віктор Швидкий і Петро Шпига (кандидати на посаду начальника управління МВС у Волинській області, - ред.), які відповідали на питання комісії. По закінченню їх доповідей, пройшли дебати, щодо обох кандидатур", - описує події Климчук.

"Практично усі підтримали Шпигу, але були гарячі моменти, коли під час обговорення витала й думка Арсена Авакова "зарізати" обох і прислати "не Луцького", але це було певним чином емоційно висловлено і згодом міністр змінив думку, вислухавши усіх членів комісії. Відверто, попри не сприйняття його заяв по вбивству Олександра Музичка, у мене сьогодні склалось позитивне враження про Авакова, як людину здатну слухати", - висловив думку активіст.

"Сподіваюсь міністру вистачить мудрості, аби так само провести слухання по питаннях Правого Сектора і зняти таким чином взаємовбивчу конфронтацію, вигідну тільки зовнішньому ворогові. Дякую Єгору Соболєву за активну громадську позицію і взагалі за ініціювання цих слухань", - насамкінець написав він.

Нагадаємо, 3 квітня в МВС відбулися слухання, за результатами яких Аваков пообіцяв призначити Шпигу головним міліціонером Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин поділився враженнями від слухань в Авакова
05 квітень, 2014, 09:00