Як новий прокурор Волині зустрічався з революціонерами. ФОТО

Як новий прокурор Волині зустрічався з революціонерами. ФОТО
Новопризначений прокурор Волинської області Анатолій Коцура готовий співпрацювати із громадськими організаціями та «розібратися» із тими підлеглими, які були причетні до «репресій», коли їх вину доведуть.

Про це він розповів на зустрічі із представниками «Правого сектору», «Самооборони Майдану» та «Автомайдану України» у суботу, 5 квітня.

Коцура зазначив, що готовий співпрацювати із громадськістю, зокрема брати до роботи матеріали щодо різноманітних злочинів, які несуть до «Правого сектору», «Самооборони Майдану» чи «Автомайдану» волиняни.

Так, керівник штабу луцької «Самооборони» Андрій Хведчак нагадав Коцурі про розкриття їх активістами мережі гральних закладів. За словами Хведчака, один із прокурорів спеціально затягував процес видачі дозволу на огляд закладів для виявлення порушень. Самооборонівець зазначив, що готовий назвати прізвище цього прокурора особисто Коцурі.

Сам прокурор Волинської області визнав, що такі дії його підлеглих «можна розглядати як саботаж».

Також на зустрічі домовилися, що Анатолій Коцура буде регулярно спілкуватися із громадськими активістами - приблизно раз у місяць. Також у обласній прокуратурі планують призначити працівника, що б займався координацією із революціонерами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найперше :нехай розбереться з прокурорами районів,бо там була найбільша корупція,якщо цього не зробити ,то все залишиться по старому.
Відповісти
А оці люди на фото - це революціонери?
Відповісти
гарантував бандитам "дах"!
Відповісти
ну і де прізвище "кришувальника" гральних автоматів ???
Відповісти
Якщо не звільнить заступників і начальників відділів, то можем не надіятись ,що будуть якісь зміни
Відповісти
За ступник прокурора області -- Вадим Веніславський : авто новий джип Тойота Лендкрузері крузер , номер АС 7777, в жінки джип Лексус АС 1000, двоповерховий будинок під лісом в Заборолі, купив в Параки посаду, за 50 тис., Троць Володимир заступник прокурора , від екстестя подарок, Лексус АС 7777 , бізнеси по розмитнення авто і т.д , Гіль Андрій Лексус АС1000, ніяк на пенсію на відважиться, і ще один комуністичний поліщук з новоствореними бізнесами на родичів на Набережній ... Чи будуть вони заступниками пане новий прокурор області чи молодим справжнім прокурорам буде відкрита дорога таким як Шамринський Олександр, Сергій Остапчук, і тд для тих хто тягнув роботу а не збирав гроші, чи 'решав'????
Відповісти
Кошмар, який Шамринський, він так підлизувався до Параки, що під час подій на майдані найголосніше кричав що там треба всіх перестріляти, своїми вухами чув!!!! Таких підлабузників і крис ще пошукати треба!!!!
Відповісти
це певно ти пишеш.... всяку хрень бу дуже хочеш на їх місце, розуму бракне хоч і гроші маєш
Відповісти
Ти б прізвищами не кидався- Шамринський, Остапчук.
Відповісти
кидаються яйцями, а прізвища називають, вказують, зазначають: н)д Шамринський, Самчук , остапчук
Відповісти
Гм, а я наївно думав, що на майдани області виходило більше революціонерів. Чи ці самі "правильні"? Цікаво, а Паша подарував в знак майбутньої дружби дяді Прокурору пістолетик?
Відповісти
В точку)))
Відповісти
Останні новини
Як новий прокурор Волині зустрічався з революціонерами. ФОТО
05 квітень, 2014, 15:21