Клімчук - другий в рейтингу землевласників-чиновників Януковича

Клімчук - другий в рейтингу землевласників-чиновників Януковича
Громадські активісти України в рамках кампанії «Декларації без декорацій» оприлюднили результати досліджень статків державних службовців часів Януковича.

Згідно з даними моніторингу, колишній голова обласної держадміністрації Борис Клімчук, у якого дві земельні ділянки загальною площею 74 678 кв. м у Луцькому районі, посів друге місце в категорії «Найбільші земельні ділянки», - пише Волинь-нова.

Вищий рейтинг має лише екс–міністр оборони України Павло Лебедєв — він володіє 61 земельною ділянкою площею 697 977 кв. м.

Зате екс-губернаторові вдалося обійти Олександра Сеня, який працює заступником міністра аграрної політики та продовольства України та має 62 100 кв. м землі.

Варто зазначити, що Борис Клімчук не приховував, що є багатим землевласником. Принаймні цю землю він декларував ще 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
юродива свиння
Відповісти
чи цьому злодію в прямому смислі буде мало 2 на пфівтора в гараджі . Забрати все і поповнити казну звідки це пяне чкмирдло вкрало . І публічно оприлюднити в кого і за що забрав урод.
Відповісти
Бо такі як наша нова влада все записують на родичів)))
А маєток в заповіднику Тягнибока щось нікого не зацікавив
Чи будинок Юлі в Лондоні
А от наші маневицькі чи де там в нього ті землі аж в горлі комусь
Відповісти
повністю підтримую .але потрібно це робити поступово. Коли посадили Юлю, я сказав, що це добре, бл це означає, що насупники посадять їх. Сьогодні хочуть люстрації по вчорашніх чиновнкх - це добре, бо наступники пролюструюють їх. Наступні кроки - вони фундаментальніші і обгрунтовніші. На першопрохідцях відпрацьовується механізм, на наступниках все робиться автоматом. Рано чи пізно відповідальність понесуть всі. Кого не встиге покарати феміда, покарає Бог.
Відповісти
Бог действует слишком долго
Відповісти
Обов язково вияснити як придбані ці ділянки. І якщо є порушення винних притягнути до відповідальності з конфіскацією всього майна. інакше ми з цього лайна не вилізем ніколи.
Відповісти
Нова влада розберіться з зем. ділянками ДІДА Клима
Відповісти
Останні новини
Клімчук - другий в рейтингу землевласників-чиновників Януковича
05 квітень, 2014, 16:27