Журналісти-спортсмени підтримали українців

Журналісти-спортсмени підтримали українців
На міжнародному турнірі з міні-футболу серед журналістів висловили підтримку українцям.

Протягом 15-21 березня у єгипетському місті Александрія відбувся міжнародний турнір із міні футболу серед представників мас-медіа семи країн, зокрема Німеччини, Греції, Іраку, Литви, Росії, Білорусі, - повідомили в Спортивній асоціації працівників ЗМІ м. Луцька.

Варто зазначити, що такі змагання свого часу започаткувала в Україні Спортивна асоціація працівників ЗМІ Луцька. За 14 турнірів на Волині побували журналісти провідних мас-медіа Литви, Латвії, Білорусі, Росії, Польщі, Вірменії.

З часом і вони перейняли досвід проведення таких спортивних змагань, відтак волинські журналісти не раз мали змогу помірятися силами з колегами на футбольних майданчиках у Вільнюсі, Мінську, Брянську.

Хоча найголовнішим результатом таких зустрічей завжди була не перемога, а спілкування, обмін досвідом.

Свідченням цього стала маленька, але приємна подія під час подібного турніру на африканському континенті. На знак підтримки та солідарності з луцькими журналістами та і усім українським народом литовські та білоруські медійники (вони представляють провідні ЗМІ своїх країн) провели своєрідну міні-кампанію – сфотографувалися з українськими прапором, який привезли із собою в Єгипет.

Цю фотографію разом із побажанням зустрітися на литовській землі на черговому турнірі з міні-футболу керівники литовського спортивного клубу надіслали на адресу Спортивної асоціації працівників ЗМІ м. Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Журналісти-спортсмени підтримали українців
05 квітень, 2014, 20:33