У Луцьку затримали викрадачів люків

У Луцьку затримали викрадачів люків
У Луцьку правоохоронці затримали двох викрадачів люків, які здавали їх на металобрухт.

Про це УНН повідомили у у прес-службі управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області в неділю, 6 квітня.

До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення директора однієї із шкіл про те, що невідомі особи викрали з подвір'я одну металеву раму люка і дві кришки. Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення вчинили двоє місцевих жителів.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що двоє лучан зайшли на територію школи та металевим ломом зняли одну раму і дві кришки люків. Одразу пошкодивши та забруднивши їх, товариші вирушили на місцеву скупку металобрухту для отримання коштів.

Слідче відділення Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, якби існував закон, згідно з яким праціники скупок металобрухту металолому несли б кримінальну відповідальність за прийом крадених люків?
Відповісти
Хороша ідея - карати не тих, хто краде, а тих, хто приймає. Проблему це не викорінить, але залишаться хоча б одиничні точки. Ті, яких критиме (за хороші відсотки) тільки найвище керівництво міліції, прокуратури чи якогось там суду. А вже сват, брат, знайомого таксиста сусід не пройде
Відповісти
Люблять метал. Повісити всі крадіжки люків, скоєні в Луцьку і відправити на уранові рудники. Дістали гниди.
Відповісти
Треба перш пальці в люком прибити, а потім досудове слідство
Відповісти
Останні новини
У Луцьку затримали викрадачів люків
06 квітень, 2014, 08:55