У Луцьку під дощем мітингувати захисники тварин

У Луцьку під дощем мітингувати захисники тварин
У Луцьку члени Волинського товариства захисту тварин провели міні-мітинг на захист бездомних тварин, яких в Україні знищують напередодні футбольного чемпіонату Євро-2012.

Мітинг 31 березня зібрав трохи більше 10 лучан, більшість з яких були членами Волинського товариства захисту тварин.

Учасники акції прийшли зі своїми домашніми улюбленцями, або ж привели безпритульних собак, яких вони прихистили. Захід через негоду був нетривалим.

Як пояснили учасники акції, подібні дійства у суботу, 31 березня відбуваються в 16 країнах світу. Акція отримала назву Міжнародний марш проти вбивства бездомних тварин в Україні напередодні Євро-2012 Fair Play - "Чесна Гра".

«Ми хочемо, аби населення знало про цю проблему. Іде масове знищення тварин. Вся Європа об’єдналася, аби підтримали захисників тварин саме в Україні», - каже член акції Тетяна.



Голова товариства Дана Новарчук також повідомила, що нещодавно відбулася зустріч з представниками організації «4 лапи» з Болгарії, яка включила Луцьк до переліку міст, де запланована безкоштовна стерилізація тварин.

«Попередньо організація повинна була працювати з містами-учасниками Євро. Але з огляду на те, що в Луцьку гарно налагоджена робота зі стерилізації тварин, ми переконали «4 лапи» попрацювати і тут. Попередньо вони мають на місяць приїхати в Луцьк після Києва та Львова. Вони мають дві бригади: з відлову і стерилізації», - розповіла Дана Новарчук.

Приїзд організації запланований на кінець травня. Завдяки сучасній апаратурі, вони зможуть стерилізуватимуть до 35-40 собак в день. Послуги є безкоштовними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба показувати фото не вбитих собак, а ізуродованих тими собаками мешканців Луцька
Відповісти
Останні новини
Як хоронили Оксану Макар
31 березень, 2012, 16:58
У Луцьку під дощем мітингувати захисники тварин
31 березень, 2012, 14:55