Волинські революціонери «накрили» браконьєрів. ФОТО

Волинські революціонери «накрили» браконьєрів. ФОТО
Представники ГО «Автомайдан України» та «Правого сектору» спільно із правоохоронцями затримали групу браконьєрів.

Про це повідомили у групі «Євромайдан Луцьк» у Фейсбуці.

«Нещодавно, представники ГО «Автомайдан України», Правого Сектору спільно з інспекторами Луцької Рибоохоронної дільниці провели рибоохоронний рейд. У ході операції було затримано групу осіб у складі трьох чоловік, які займались незаконним виловом риби», - йдеться у повідомленні.

Також активісти відзначають, що зловмисники встигли завдати збиткві на суму більше 2 тисяч гривен:. «Згідно з Планом-наказом №96 від 25 березня 2014 року завдані збитки становлять понад дві тисячі гривень, а саме на суму у 2363, 00 грн. було заподіяно шкоду рибному господарству України. Під час скоєння протиправних дій зазначені правопорушники встигли виловити такі види риб, як щука, у кількості 2 шт., плітка - 9 шт. та окунь - 14 шт».

«Вилучений невід знаходиться на складі у Волинській рибоохороні. Відносно даних «браконьєрів» був складений протокол про адміністративне правопорушення. Наразі, справа передана до Луцького міськрайонного суду, ч.4 ст.85 Адміністративного кодексу України». – також сказано у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правий сектор Автомайдан молодці!!! Ото видно що порядок наводять на Волині! Бійці! ..цікаво хто з цих мисливців на рибалок був на Майдані 18-20 лютого?)))
Відповісти
детский сад
Відповісти
хочуть влади! Відповідати, правда, ні за що не хочуть.
Відповісти
Правий сектор займіться краще незаконною торгівлею спиртним і цигарками у Ковлі і Володимирі.
Відповісти
ооо туда нэ там можуть ы по головы надавати
Відповісти
ковелі володимирі, а ще скільки точок сразу під ягодинською таможньою.....
нє ну всерівно молодці, хоч щось трохи роблять.. да туда вони неполізуть бо там кришуюсь великі лди але хоть вон хуліганів поганяють))
Відповісти
вот ягодинська таможня вообще обнагліла, позавчора не схотів давати хабаря митнику пану володі(можу і фамілія написати, так почались сразу в мене проблеми з проходження контролю, сразу машину на яму, сразу куча возмущеній в мій бік і т.д
Відповісти
Фіксуйте на відео! І несіть в ГО.
Відповісти
) можеш??? то чого не пишеш??
Відповісти
не вози контрабанди ы все в тебе буде добре)...можеш прызвище написати митника?..так чому не пишеш???..слабо? чи видумав?
Відповісти
Я КОНТРАБАНДУ НЕ ВОЗИВ, І НЕ ВОЖУ КОЛЯДА МИКОЛА ПРИЗВИЩЕ, КОЛИ Я НЕЗАПЛАТИВ ЙОМУ РУБЛІ, ПРЯМО ТАК І ЗАЯВИВШИ ВІН МЕНЕ ПОСЛАВ НА ЯМУ, ДЕ МЕНЕ ОГЛЯНУЛИ І ВІДПУСТИЛИ, І ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЯМИ ВІН З НЕДОВОЛЬНИМ ЛІЦОМ МЕНЕ ВІДПУСТИВ, ЇХАВ Я ПО ЗЕЛЕНОМУ КОРИДОРУ.
Відповісти
тоість не микола а володимир, переплутав.
Відповісти
якщо ти їдеш "чистий"і по зеленому ,а з тебе вимагають за проїзд роби "гвалт" телефонуй на всі можливі лінії гарячі...зрештою прямо до начальника митного переходу...заяву... і т д..
Відповісти
за ягодинську таможню знають і правий сектор і в києві на гарячих лініях, але ніхто щось не йде туди порядок навидити.. повір мені знають, сам не раз звертався в всякі служби, а тлку ноль, ми розгалянео, ми вияснемо, ми знаємо- ось їхня відповідь!
Відповісти
досить буде як напишеш рекомендовані листи в прокуратуру області,генеральну прокуратуру і адміністрацію президента...рекомендовані...повір питання буде розглядатись в цих структурах і в термін...і відповідь буде..і результат...А можна ще на все забити і платити і їхати..платити і їхати)))
Відповісти
вот я б хотів тебе побачити на мому місці, язиком теліпати канєшно легко.... а кому хчиться щоб потім совали тебе по прокуратурах на дачу свідчень і всяке таке??!!
Відповісти
бачиш в кожного є своє місце в житті..так що розмова ні про що...ти хочеш щоб за тебе для тебе хтось інший зробив..і робив...а ти сів в авто і їхав.....так склалося в нас в Україні, що довели до такої ситуації...але нетреба тоді плакатись тут, як тобі погано при цьому не бути здатним на певний вчинок...то їздь і далі так нічого не роби...чекай на дядю,що прийде і поміняє все..
Відповісти
я плачу податкі, на які живуть і депутати і міліція і т.д не для того щоб ходити і носом тикати в проблемні місця нашої країни, прокуратура і для того є прокуратура щоб вирішувати такі питання, а не сидіти на місцях, ждати поки якісь дурачок буде ходити в вищі інстанкції писати заяви, і ті вищі інстакнкції їх поки в задніцу не толкнуть, вони нічого не будуть робити, я не плачусь, я просто ставлю до відома, і тут моя заява нічого не поможе, тут вот якраз поможе , дядя, який прийде і поміняє все, бо курумпована вся митниця, а ходити на кожного митника заяву писати- буде якось по дурному. як кажуть риба гниє з голови, поставити їм нармального начальника, який не буде вимагато з кожного митника дань за смєну- тоді буде краще. ти далекий до цього діла. низнаєш як там на митниці все робиться, і тобі легко тут дзявати , мол зроби так. зроби так, я не пацан з рогаткою, щоб не знав як тут робити, просто те що я робитиму мене тільки дураком виставлятиме, і буде куча згаяного мого часу.
Відповісти
) я не писав про тебе що ти пацан з рогаткою)..але і я не далекий від цього як ти пишеш..і також знаю що там робиться,на тій митниці)..Але повір( ну це моя особиста думка) дядя ,який може прийти) не зробить ситуацію відмінною...бо дядя прийде з іншого місця роботи,де він працював раніше...і принесе всетаки зі свого" багажу")...і без "підсрачника" тут зараз не обійдеться....А їм потрібно завжди нагадувати,бо забудуть)..Ти пишеш,що якийсь" дурачок "не має бігати по інстанціях...немає!..звісно не повинен...але ми не в Німеччині живемо..А ті хлопці що падали 18-20 що по твоєму дурачки?...я думаю ти тут помиляєшся...Україну ніхто незмінить крім самих українців.
Відповісти
я згідний що там без підсрачника необійдеться, але нармального. розумного начальника я буде жити митниця іншим життям!! повір від мене і на гарячій лінії(пульс) і в правом секторі(луцьк) і т.д є заяви, але їм всерівно. після тих подій що стались на майдані, скажу чесно я на митниці тільки один раз дав 40 грн, і то б не давав але був з далекої дороги , дуже втомлений , і мені не було бажання їм щось доказувати чи сперечатись, а так я кожин раз з ними гризуся, і бачу недовольні ліца коли їм в паспорт не ложу касу, і не буду ложити. як ти не далекий від цього то щ тобі тут розказувати ти і сам все знаєш, і бачиш що там робиться, скажи мені, де ще така курумпована структура є в нас на волині, як не ягодинська митниця??!! і я більш як впевнений що за це все правоохороні органи знають, але закривають просто очі, або не взмозі нічого зробити, так як за цим всім стоять люди..
Відповісти
так що зафііксуєш, ніч же була в мене нема маленької відеокамери а тел не снімеш.. їзджу досить часто на ягодині, нічого там не змінилось, хабарництво і надалі процвітає....
Відповісти
Ви самі його пордили, ті, що чвсто їздить. Тепер самі і по-трішки викорінюйте. Якщо всі відмовляться платити, всіх у них не буде можливості так ретельно оглядати.
Відповісти
нащод того що самі то так. хай оглядають як хочуть ту машину, аби був повод а не тому що не заплатив.
Відповісти
Молодці хлопі!!!Так треба щоб кожен робив з отими браконьєрами,бо після них не можна ловити більше рибу.
Відповісти
бакай мабуть тепер у правому секторі,злодій в законі,пс забув як він і попик підкупляли виборців за пр?
Відповісти
А як це той Бакай, що агітував за Партію регіонів, ще працює заступником в рибінспекції? Я думав його давно вже нема там.
Відповісти
Да
І я скажу що буси як платили так і платять на Ягодині
Італійські і французькі буси з передачами
Трясти стали більше але гроші беруть
Пишу як дружина водія. А кому ті гроші йдуть? Напевно в казну)
Відповісти
Як просто. Не возіть котрабанду. Везете ж з Європи, чек, декларація, і гроші, правда дещо більші, в бюджет. Але ні, митнику на лапу, бо трішечки дешевше, ніж офіційно мито заплатити. Бидло, ми, шановні співгромадяни, і жити ми добре не будемо, доки німці митниками не стануть.
Відповісти
А от мій знайомий возить бусом з Італії посилки , то на Раві-Руській(Львівська митниця) хабарі не вимагають і не беруть. Казав мені,що пропонував митникам валюту, але вони відмовилися. Тепер заставляють вивантажувати всі сумки і потім завантажувати. Все добре!? Ми самі винні! Не давайте хабарі! Не давайте системі розслаблятися!!!
Відповісти
Не попадаються ті олені з сектору невдах і автомайданів чомусь мені на шляху. Я б прибив пару для гармонії у всесвіті. Невдахи дурницями займаються.
Ще дітей нашукайте дворічних, що в парку під деревом пісяють
Відповісти
Фільтруйте писанину, без образ будь ласка. Для гармонії у світі треба до церкви ходити і молитись за свою грішну душу і за тверезий погляд на те, що відбувається
Відповісти
Підтримую!
При Януковичу жили!
А зараз?
Народу то всерівно хто там керує. Чи жиди чи обама чи садам хусейн. Головне щоб всі були живі та здорові. А не лінивий достатку прибавить собі
Відповісти
Чемодан-вокзал-Раша, і буде вам щастя умереть в расее
Відповісти
Прочитав коменти. Говiр на волинi це щось страшне. Ха ха.
Відповісти
А як це той Бакай, що агітував за Партію регіонів, ще працює заступником в рибінспекції? Я думав його давно вже нема там.
Відповісти