Швидкий не хотів звільнятися і хвалився перед Аваковим своїми заслугами, - активіст

Швидкий не хотів звільнятися і хвалився перед Аваковим своїми заслугами, - активіст
Саме представникам «Самооборони Майдану» вдалося переконати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити з посади начальника волинського УМВС Віктора Швидкого, заявив заступник керівника луцького штабу цієї структури Богдан Климчук (на фото) на недільному віче 6 квітня.

За його словами, Віктор Швидкий був «ставлеником олігархів». «Певні київські політики та місцеві олігархи намагалися протиснути нам на посаду начальника УМВС пана Швидкого. Волинь стала першою, яка через люстраційний комітет ініціювала конкурс на заміщення посади начальника УМВС», - пояснив Климчук.

Він також нагадав про звернення ветеранів силових структур та революціонерів до Авакова із закликом зняти Віктора Швидкого.

Саме це звернення самооборонівці повезли у Київ на засідання Кадрової комісії МВС.

«На самому засіданні було враження, що Київ не зовсім володіє ситуацією про те, що у нас відбувається на Волині. Певні діячі лякають «Правим сектором», «Самообороною», що тут досі хлопці ходять із автоматами і намагаються вишвирнути чесного пана Швидкого», - розповів свої враження Климчук.

Активіст додав, що Швидкий намагався «відбілити» себе перед міністром. «Він прямо при нас розказував, що він на Волині почав самооборону Майдану, що 500 його доблесних воїнів забезпечували порядок. Я впевнений, що там були нормальні люди, але явно не 500, і явно не він розпочинав самооборону», - зазначив самооборонівець.

Проте Богдан Климчук зазначив, що їх аргументи все ж «переважили» позицію Швидкого, тому його перевели на іншу посаду: «Я радий тому, що Аваков до нас дослухався, що комісія дослухалась».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на яку посаду?
І для чого пенсіонеру посада?
Він своє відслужив нам, вже його провели, пенсію назначили....
Ч
Де працювати молоді, якщо ось такі пенсіонери вчепились у посади????
Відповісти
пускай улицы подметает. вместе с аваковым. у нас много молодых с юридическим образованием--будущее для них. старых жуликов гнать в шею, а на посады им раздавать.
Відповісти
Аваков--это самое страшное, что произошло после революции! Его личность переламала веру миллионов в победу и перемены! За что его благодарить? Он должен уйти, по-хорошему.
Відповісти
задолбал бардак
Відповісти
Брешеш тут ти. Бо жоден майданівець слово Майдан з малої букви не напише. Ти мабуть в іншому штабі сидів - ближче до янека
Відповісти
Та ти пиши з маленької чи з великої, це тобі тупорилому штабісту мудрості не додає.
Відповісти
Видно у цього штабіста проблеми з граматикою?
Відповісти
Богдан Климчук не родственник бывшего губернатора Волынской области?
Відповісти
Не родич:)
Відповісти
Якщо всіх заступників генерала видворити з органів (одного ДІЙСНО можна вставити)- то порядок в області можна навести спільно з новим прокурором при умові що і він очистить свої стайні...
Відповісти
Останні новини
Швидкий не хотів звільнятися і хвалився перед Аваковим своїми заслугами, - активіст
06 квітень, 2014, 16:29