Претендента на місце головного медика Волині хочуть «пропісочити» на громадських слуханнях

Претендента на місце головного медика Волині хочуть «пропісочити» на громадських слуханнях
Претендентів на посади начальника управління охорони здоров’я та департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації обговорять на громадських слуханнях.

Захід відбудеться у вівторок, 8 квітня об 11:00, - розповів представник «Громадського сектору Майдану» Михайло Шелеп.

За його словами, на посаду начальника управління охорони здоров’я вже претендує депутат облради від ВО «Батьківщина» Сергій Іванюк.

«У вівторок, 8 квітня на ми знову проведемо громадські слухання. В приміщенні обласної ради в овальному залі відбудуться слухання щодо кандидатури на посаду начальника управління охорони здоров’я. Там зараз пропонують на посаду депутата Сергія Іванюка з Володимира-Волинського», - розповів Шелеп.

«…і слухання щодо кандидата на посаду керівника департаменту соціального захисту, там пропонують діючого начальника пані Світлану Мишковець», - продовжив громадський активіст.

За його словами, обидва слухання відбудуться в один день та розпочнуться об 11:00. Спочатку обговорять одних кандидатів, потім інших. «Я запрошую вас, хто зацікавлений цими сферами, хто знає, які там проблеми, приходити на 11:00 годину в овальний зал облради, будете мати можливість спитати претендентів, хто вони такі, для чого вони працюють», - пояснив Шелеп.

Він додав, що список кандидатів не є вичерпним, кожен, хто вважає себе компетентним, може подати кандидатуру: «Якщо серед присутніх є такі, які готові самі тягатися за ці посади, приходьте і ви, ми вам надамо слово - розказати про своє бачення, про себе, можливо ви будете кращі, ніж ті, кого пропонують».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як людина може обіймати таку посаду, коли не підтримує інституту сім'ї. Декілька років тому він покинув свою дружину з всиновленою разом дитиною і пішов в гульки? Та і лікар-гінеколог з нього нікудишній - скільки наслідків мали після нього породіллі і пацієнти! Ідіот він кончений, йому би тільки піаритись і до влади дорватись.
Відповісти
Чи буде проводитись громадське обговорення кандидатів на посаду начальника управління освіти?
Відповісти
Ніби з обручкою він
Відповісти
По останніх призначеннях,я зрозумів,що для того,щоб зайняти якусь посаду не обов"язково бути хорошим фахівцем.Потрібно просто належати до партії влади.Як при совєтах.Нічого не змінилося.Дежавю.Щоб не бути голослівним візьміть до прикладу призначення в облраду,держадміністрацію.Іостаннє,саме свіже,секретар міськради Луцька Григоренко-невіглас,хамло з амбіціями,який підлеглих не рахує за людей.
Відповісти
З Іванюка лікар як з козиної дупи кларнет. Його протягує екс депутат ВР Олійник В.С.Який праює в секрітараті В.О. Батьківщина,засланим козачком від ПР.За його поданям було призначено не авторитетного Пустовіта ,та інших голів РДА.Після виборів все виясниться, але буде вже пізно.
Відповісти
підтримую вдало сказано і підмічено народ не надуриш
Відповісти
Лікар з Іванюка такий собі. В нашомі місті він нічим себе не проявив. Його протягує на посаду чи то кум чи то близький друг Олійник-екс нардеп, ставленик Петра Саганюка. Це з подачі Саганюка Олійник став нардепом. Підтримуваав дружні зв'язки з нафтовим магнатом Ковальчуком, нібито отрмав від нього квартиру в будинку по вулиці Драгоманова.Це той Ковальчук на офісі якого висів транспарант : "Янукович В.Ф. 13-тисячний колектив за Вас". Якщо Олійник призначає посади у владі то партія "Батьківщина" нічим не відрізняється від ПР. Від його призначень більшість володимирчан від партії "Батьківщина" відвернулись.
Відповісти
Невже відсутній здоровий глузд у влади, що таких бездар ставлять на посади.Невже тільки належу до партії і буду керувати бо хочеться.А як, владі побарабану. Лише б наші.
Відповісти
Повністю підтримаю.
Досить кумовства!!
Медицина області була у надійних руках,заміна керівника-абсурд!!



Відповісти
Вже він накерує, Пустовіт з Гузем буде відповідати,всі волиняни це знають, знищать все, уже і так жити неможливо. Пора припинити це свавілля, коли збираємось під ОДА!
Відповісти
Невже Пустовіт сліпий та глухий?
Йому ж в кінцевому результаті за все відповідати.І перед волинянами і перед Богом.
Який з Іванюка начальник управління?
Відповісти
В БЮТі нефахівець і карєерист псевдогубернатор Пустовіт тягне свого БЮТівця - Іванюка.
Іванюк дружок Олійника Віті, а може й кум, який сьогодні керує партійним будівництвом БЮТ.
Сам Олійник непотріб, політичний пігмей, який і собачої будки не побудував, а береться розбудовувати з Пустовітом Волинь.
"Будують нову Волинь разом"-лозунг ПР.
Відповісти
Іванюк практикуючий лікар, має дві вищі освіти, з партії в партію не бігав, був у владі і за посаду не тримався.
Відповісти
Усі знають ,який він лікар.І усі знають ,як відмазався за материнську смертність.
Головне бути у "Батьківщині"-і будеш керувати чим і ким хочеш.Він рветься до посади!
Відповісти
заздрість погана риса.
Відповісти
Іванюк як Іванюк.Не бачу підстав не призначати його на посаду. А щодо розлучення - то його перша дружина сама була ініціаторкою цього. Тепер, напевно, шкодує...
Відповісти
Іванюка наю добре. Лікар з нього нікудишній. Жінки завжди старались не попасти на нього на прийом бо він нездара.Такий самий був нардеп Олійник, якщо згадаєте його перебування в Верховній Раді.Він тільки протирав в цій Раді штани і вирвав собі в місті квартиру.Якщо так підходити до кадрової політики то ця влада буде нічим не краща за попередню. Можете ставити на посади Дуньку з помпової або Жору з кондонної фабрики.
Відповісти
припиніть знущатися над народом відкрийте очі - не може керувати медциною людина яка не розуміє проблем її а має вороже ставлення до медицини лікар він не кудишній і повезло нам що він пішов в депутати щоб не калічити наих жінок. але у депутатах він нездара тільки показує норов нездоровий і підтримує рішення абсурдні Пне Пустовіт та Вітер почитайте коментарі і прийміть правильне рішення у вас в області є надзвичайно талановиті медики - керівники і не тільки якщо ви хочете підняти з дна медицину то при значення иає бути достойним а не по квоті Батьківщина, А Іванюк хай і далі приймає незрозумілі рішення на сесії і не більше. ПС та Св. незнають цієї людини як прфесіонала бо він ніколи ним не був а виносити гасла .... може от хай і виносить без шкоди суспільству і медицині
Відповісти
Закликаємо усіх,хто може, прийти завтра на слухання і висловити свою громадянську і людську позицію!!!Медики!!Не будьте байдужі.Нехай нас почують!!
Відповісти
Декілька років тому в лікарні міста Володимира-Волинського на чергуванні цієї бездарі Іванюка померла жінка, яка мала родити. Була порушена кримінальна справа, яку потім через екс нардепа Олійника прокуратура зам'яла.Тоді Іванюка зняли з посади заввідділення.Зараз знову виплив. Ну піпець.
Відповісти
Cкільки можемо терпіти бездарних карєристів від "Батьківщини"?
Якісь Олійники, Пустовіти вирішують наші долі!
Брешуть, строять з себе чесних і думають як непомітно красти. А сьогодні через "медицину" це легше робити.
Вже Пустовіт почав "отримувати" подарунки від Духневич.
Бажання одне: гнати їх в шию, поки зовсім не розвалили все і поки не пізно.
Відповісти
Жахіття, а не кадрова політика-горе одне, а не кадри. Складається враження, що чим тупіший і підліший, тим скоріш дадуть посаду-і де вони видерлись на нашу голову. Якийсь тупик, що будемо з ними робити, людоньки, вони ж все угроблять!
Відповісти
Якщо хочеш нічого не робити то поступи партію з найвищим рейтингом. Тебе призначать начальником. Правда, при зміні влади дадуть копняка в дупу. Призначення на посади за квотним принципом це шлях в нікуди. З такою владою ми ніколи не виберемось з цього лайна.
Відповісти
Який з Іванюка лікар. Пригадайте як проти нього десь років п'ять тому назад прокуратура розслідувала кримінальну справу, коли на його чергуванні померла породілля через його непрофесійні дії і лінь.
Відповісти
Що робиться??За що померли люди на мйдані??Хто такий ПусТОвІТ?Призначає "Батьківщинців",йому абсолютно байдужа думка громади,думка медиків.Не цінують професіоналів.Новопризначенець не компетентний,нарваний,не професійний..побачите що буде..((
Шкода...
Медициною області керувала людина,яка любила Волинь,професіонал і людина з великою букви,чесна і порядна,а "НОВА влада" ні за що ,ні про що звільняє з посад...
Хай щастить!!((
Відповісти
Останні новини
Претендента на місце головного медика Волині хочуть «пропісочити» на громадських слуханнях
06 квітень, 2014, 16:50