«Правий сектор» у Луцьку захищав мажора на «Лексусі»?

«Правий сектор» у Луцьку захищав мажора на «Лексусі»?
Під час чергової акції «Стоп хам!», яку проводили активісти організації «Автомайдан. Волинь», у них виник конфлікт з власником дорогого авто у центрі міста: його навіть прийшли захищати представники «Правого сектору» та організації «Автомайдан. України», стверджує координатор акції Сергій Поха.

Нагадаємо, акцію «Стоп хам!» проводять активісти організації «Автомайдан. Волинь». Автомобілям, які припарковані з порушенням правил дорожнього руху, на лобове скло наліплюють наклейку з написом «Стоп хам!».

Сергій Поха розповів, що інцидент з власником «Лексуса» трапився у центрі Луцька під час проведення чергового етапу акції у неділю 6 квітня.

«Ми приклеїли наліпку на лобове скло «Лексуса», який був припаркований з порушенням правил дорожнього руху поблизу магазину «Пано». Як раптом до нас підійшов чоловік, який сказав, що він власник машини. Він почав нам погрожувати, і заявляти, що ми «безпредєльнічаємо», повідомив Поха.

Поха додав, що, зі слів одного з активістів його організації, чоловік погрожував, що покличе «Правий сектор».

«Справді, через хвилин 10 після суперечки до автомобіля прибігло кілька людей з «Правого сектору» та організації «Автомайдан України», - каже він..

Зі слів Похи, ці люди в конфлікт не втручалися, але уважно спостерігали за тим, що відбувається – «очевидно, задля психологічного тиску».

Окрім того, як стверджує Сергій Поха, він звертався до інспекторів ДАІ, які саме стояли в центрі міста на «трикутнику».

«Я їм кажу: складіть протокол на он того чоловіка, який на «Лексусі» неправильно припаркувався. А вони мені кажуть, що їм наказано працювати саме в цьому місці і нікуди з «трикутника» не відлучатися. Потім до них підійшов міліціонер, який назвався виконувачем обов’язки начальника Луцької ДАІ і сказав, що вони не можуть простежити за всіма порушеннями, адже у них на весь Луцьк – тільки два авто», - розповів голова «Автомайдан. Волинь» Сергій Поха.

Нагадаємо, у Луцьку діє дві організації Автомайдану – «Автомайдан. Волинь» на чолі з Сергієм Похою та «Автомайдан України», який очолює Ігор Оборонов.

Розповідь про інцидент у центрі міста у неділю, 6 квітня звилася і на фейсбук-сторінці «Автомайдан. Волинь»:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 48
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо правий сектор і менти будуть кришувати мажорів ,то нахер вони здалися на Волині ,хай ідуть краще працювати ,а не займатися х...ю.Бандюків і без них хватає.
Відповісти
Придурки
Відповісти
Хто? Мажор та лексус?:)))
Відповісти
Хлопці, що ж ви один одного топите. Ви ж за одне боролись.

Відповісти
у кожного - своя доля....
Відповісти
Хто такий ДАІшник?Це корупціонер в формі!!!Бачите,їм наказано саме на трикутнику стояти і ні шагу вліво-вправо,вперед-назад.Ось з такими служаками, різних рівнів, країна котиться в прірву 23-ри роки.А за правий сектор говорити нічого.Ці хунвейбіни з самого початку своєї діяльності показали на що вони спроможні.
Відповісти
А чи впряглися б вони за хлопчину на якого ніза-що гайци протокол складали?От вам і Правий Сектор!!!
Відповісти
ви подивиться хто там зараз рулить в правом сектори
Відповісти
зробіть ще третій автомайдан
Відповісти
Автомайдан Волинь то є структура підконтрольна провладний партії. Хлопчики відпрацьовують свої заробітні плати. Негативна реклама - це також реклама. А ще, це не коректно псувати чуже майно, та й на статтю потягує.... Хуліганством пахне..... тому ГАЇ і не втручалися. А діяти треба у правовому полі, хлопці, може тому власник авто і хотів зателефонувати структурам, що мають реальний вплив на такі ситуації. Думайте
Відповісти
Будь - ласка докази , що Автомайдан Волинь провладна. Чи ви як політики брешете? Автомайдан України це таксі правого сектору доречі яка є політичною партією. Говорять що в Автомайдан України платять навіть зарплату за агітацію ось тут в мене є докази.
Відповісти
Прошу надати Ваші докази оплати праці активістам Автомайдану України . У разі оприлюднення даного факту ( саме неспростовних фактів) сам особисто подам заяву у відповідні органи
Відповісти
Фінансує Автомайдан Волинь - ВО "Майдан", а фінансування просто так за гарні очі не надається. Висновок напрошується сам собою, відстоювання чиїхось інтересів.
Також Автомайдан Волині це ОДА таксі. І питання: зарплату за агітацію за кого за що і взагалі роз'яснити будь ласка
Відповісти
на скільки мені відомо ВО майдан вже місяць не існує. Брешете ви любий друже!
Відповісти
Давайте дивитись правді в очі. В центрі міста (особливо по пр.Волі біля перлини) в основному паркують дорогі автомобілі. Те що лехус стояв біля Панно означае що власник умисно і показово порушив правила, бо йому треба тут стати і чихав він на всіх, навіть на той штраф, буде його хоч щодень платить і паркуватись. Чому я чесний водій , принципово не порушую ПДР маю це терпіти ?, чому люди що їдуть громадським транспортом мають плентатись по тих заторах (перший ряд як завжди зайнятий) ? Скільки можна чекати вирішення в правовому полі..? Навіть ДАІ не хоче зв'язуватись з тими мажорами бо там НІЧОГО НЕ ДОБИТИСЬ !! От знайшлися б не байдужі да й спалилиб пару "знарядь правопорушенння" , але ж де там , не організовано-не проплачено і т.п.
А любі наші Лучани та й гості міста й надалі будуть сунутись в довжелезних тягучках в центрі міста , а вправе віконечко зирити на всякі тойткі мерсікі і лухуси - котрі ЧХАЛИ НА ВСІХ !!
Відповісти
Поха відпрацьовує вже й проти ПС. Хто замовники - здогадатись легко.
Відповісти
Говорити можна богато, ось докази потрібні. Я скажу що ви хабарник та наклепи наводите.
Відповісти
Жодних зафіксованих доказів - фото, відео, номеру авто. Одна писанина ображеного Похи. Чистий антипіар на замовлення.
Відповісти
я думаю, що потрібно шукати спільну мову, а не починати сварки між собою... (це я про ПР і автомайдани)
виникла незрозуміла ситуація, то потрібно було вирішувати, а не давати інформацію в пресу. лайна й так вистачає. люди гинули за те, щоб україна стала інша. ДАВАЙТЕ ПОЧИНАТИ ЗМІНИ З СЕБЕ!
Відповісти
Та це все хірня, якщо б це було правдою Поха точно знімав би на телефон. а так лише дескредетація.
Де номери лексуса, номер машин ГАІ їх значки. Поха що сам розклеював, не думаю, вони ж як криси ходять по пять штук, де докази інформації ????
Відповісти
Я це бачила!!!
Відповісти
бачив на власні очі. краз проїжджав з сімєю біл цуму.
можливо це не доказ. але все ж таки
Відповісти
Які були номера на Лексусі? І зразу все стане ясно
Відповісти
А державного номерного знака лексуса так ніхто і не написав. Фейк. Черговий піар Похи
Відповісти
Ініціатива гарна та дуже правильна.
З тотальним блатом і обидленням треба боротись громадськими засобами, а ні законом, а ні міліцією з такими явищами боротись не получиться.
Боротись треба не зважаючи хто поводить себе бидлом, і викликаних !на допомогу помічників" - на відео та в ютуб.
Відповісти
Ото ж то. Де фото, відеофіксація ? Де докази? Боротись треба з порушниками , йдемо ж ми в Європу, а не в рашу, тому докази в студію. Країна повинна знати своїх героїв та антигероїв в обличчя, а народ зробить свої висновки.
Відповісти
Шановні журналісти, працюйте на громаду, а не на своїх господарів, станьте нарешті не залежні, покажіть приклад усім що ви теж змінились, покіщо цього не видно, як куплялись так і зара. Ганьба!
Відповісти
Та тут не лише до журналістів питання. Тут питання в тому, що Волиньпост має декілька співвласників, які ж і кажуть, що писати, коли і навіщо, хоча навіщо не звучить... Лобіювання певних інтересів, саме Поха- Пащенко, а там і інші прізвища є)))) правда пане Пащенку?
Відповісти
Питання до Похи: "Сергію, кажете, що ПС та Автомайдан України кришують мажорів? Їм, мабуть, повинні ще й платити ці мажори? Але чомусь iphonu у них під час революції не з'являлись, як у декого!" Робіть висновки самі
Відповісти
Виникло питання, а чому сам Серій під час віче не вийшов на сцену, не розповів про свої досягнення, а як миша ходи клеїв наліпки, можливо боїться що люди його засвистять?
Відповісти
На віче як мені відомо автомайдану волині не було в списку. а це ж ГО так що на кого ви працюєте?
Відповісти
то в тому і питання. На кового працює Поха зі своїм Автомайданом. Явно не на людей, не на простий народ
Відповісти
В оголошенні буо написано АВТОМАЙДАН. Просто автомайдан. Чи Посі треба окремо написати ПОХОМАЙДАН?
Відповісти
Досягнення ))))) два ящика апельсин для діток, позор, ото то досягнення! Хоч би не позорився. І да, забув, стоп хам, що акція то акція, краще б ще два ящика бананів від ВО МАЙДАН дітям доставив, аніж катати за просто так солярку
Відповісти
А если бы и вы отвезли деткам что-нибудь ,и ПС , и Самооборона , и еще кто-нибудь ----- вот бы деткам было хорошо !!! Сделайте что-нибудь хорошее , хватит уже болтологией заниматься !
Відповісти
Ой Сергій ти допригаєшся. З твоїм то минулим краще сидіти дома і не висовуватись, не завжди родинні зв'язки помагають, доскачешся і брат не поможе. Не ті методи роботи вибираєш, загрався ти
Відповісти
Шановні люди, не мене,не моєї машини там не було і моїх друзів мажорів теж!)
Відповісти
Я ж казав, що то піар хід Похи)
Відповісти
Пропонуємо пану Сергію за підтримкою апріорі «об’єктивного» видання «Волинь Пост» поїхати до Криму і поналіплювати свої агітки на російські танки – ось це буде адекватний вибір супротивника ))).
Відповісти
Спостерігаючи за всім цим розкмію: Поха був під час гарячих подій та з 1 го дня. всі остальні заздрять і щось доказують! Поха так тримати ти молодець, громада з тобою!
Відповісти
Де був? Чого ж він на Майдані в Києві не був? Де він був, коли наших хлопців розстрілювали? Піарився по місту, бігав як ошпарений посади собі вибивав, ще й іншим пропонував по домовленості. Да, чому заздрити? Хто заздрить?
Відповісти
Ви, як завжди пропускаєте тільки те, що вам вигідно.
Відповісти
Шановні громадяни!

Сьогодні, 06.04.2014 року, на Театральному майдані м. Луцька проходило віче під гаслом «Нові люди – нова країна». Організаторами даного заходу виступали такі громадські об’єднання як Автомайдан України, Правий Сектор, Самооборона Майдану та Громадський Сектор. Саме у цей час, на мобільний телефон одного із координаторів штабу Автомайдану України надійшов дзвінок від начальника ДАІ міста про суперечку між працівниками ДАІ та невідомими особами на перехресті біля ЦУМу. Підійшовши, активісти Автомайдану України помітили представників Автомайдану Волині, які поряд проводили акцію під назвою «Стоп хам». Також, на велике скупчення людей звернув увагу і Правий сектор, що миттєво відреагував підійшовши для вияснення обставин суперечки. Наголошуємо на тому, що Правий Сектор не втручався у непорозуміння та одразу залишив місце події.

Зі слів Сергія Похи, правопорушник на авто марки «Лексус» припаркувався у недозволеному для цього місці. Активісти Автомайдану Волині наклеїли на скло наклейку з текстом «Стоп Хам» та попрямували до працівників ГАЇ, щоб зафіксувати правопорушення. Власник автівки ніби то погрожував активістам Автомайдану Волині втручанням таких організацій як Правий Сектор та Автомайдан України.

Доводимо до відома громадськості, що ні Правий Сектор, ні Автомайдан України не захищає правопорушників та не «кришує мажорів», як висловився пан Сергій. Також звертаємо вашу увагу на те, що Автомайдан України та Правий Сектор не мають нічого спільного з водієм, з чиєї вини стався інцидент. Ми вважаємо, що у центрі міста справді фіксуються постійні порушення правил паркування автомобілів, але, на нашу думку, до цієї проблеми варто підходити більш глобально. Наприклад, треба проводити роз’яснювальну роботу з водіями, піднімати питання про облаштування місць для стоянки автомобілів, підземних, наземних тощо. Також ми дотримуємося думки, що зняття наліпки може призвести до пошкодження лобового скла автомобіля, а у найгіршому випадку – і до ДТП, якщо водій не зможе її легко видалити. Загалом, пропонуємо пану Сергію за підтримкою апріорі «об’єктивного» видання «Волинь Пост» поїхати до Криму і поналіплювати свої агітки на російські танки – ось це буде адекватний вибір супротивника ))).

Слава Україні!
Відповісти
думаю, для всі відомо для як придумали розколи? Коли одне ціла, команда діляться на 2, то очевидно одна частина шукає вигоду, а інша працює. Отож, пан Сергій від початку революції тільки й шукав вигоди, і коли знайшов тоді й почав ричати і крутись ) Хлопці у обох командах хороші, тільки шкода тих,хто з Похою, бо рано чи пізно він і їх використає і кине....Розумних людей рекет не любить
Відповісти
думаю, для всі відомо для як придумали розколи? Коли одне ціла, команда діляться на 2, то очевидно одна частина шукає вигоду, а інша працює. Отож, пан Сергій від початку революції тільки й шукав вигоди, і коли знайшов тоді й почав ричати і крутись ) Хлопці у обох командах хороші, тільки шкода тих,хто з Похою, бо рано чи пізно він і їх використає і кине....Розумних людей рекет не любить
Відповісти
ВОТ ЧИТАЮ КОММЕНТАРИИ И СКЛАДЫВАЕТСЯ ТАКОЕ ВПЕТЧАТЛЕНИЕ , ЧТО ПИШУТ ТОЛЬКО УЧАСТНИКИ ЭТИХ ОРГАНИЗАЦИЙ (О КОТОРЫХ В СТАТЬЕ ГОВОРИТСЯ ) РЕБЯТА , НЕ ПОЗОРЬТЕСЬ !!! ВСЕ ВОПРОСЫ МНЕ КАЖЕТСЯ , МОЖНО ОБСУДИТЬ В СВОИХ КРУГАХ И НЕ ВЫНОСИТЬ ВАШИ ЧВАРЫ НА СТРАНИЦЫ ПРЕССЫ, А ТО ВОЗНИКАЕТ ОЩУЩЕНИЕ , ЧТО ВЫ ВСЕ ДО КОРМУШКИ РВЕТЕСЬ ! НИКОГО ЭТО НЕ КРАСИТ ! НЕУЖЕЛИ НЕ ПОНЯТНО ЭТО ВАМ ! ДОГОВАРИВАЙТЕСЬ И ДЕЛАЙТЕ ВМЕСТЕ ДОБРЫЕ ДЕЛА !
Відповісти
НЕ нагадуэ "помаранчеву" революцію? Коли почали ділити місця біля кормушки-одразу розсипалась вся "команда".Що змінилося за 2 місяці? Все тільки в гіршу сторону, дорожнеча і безлад.Нічого абсолютно не робиться на краще, як брали в лікарнях за лікування-так і далі беруть, да і кругом повний бардак. Шкода Україну, наша верхівка вже сдала Крім, що далі?
Відповісти
влада змінилась а махінації ні.. знову з обласного бюджету виділяють кошти (400 000,00грн) на підтримку фермерських господарств, які повинні продати зерно по дорожчим ціна ніж ринкові... і все буде так як того і позатого року, коли Дудка укладає договір з ОДА, ОДА виділяє йому кошти.. він в свій час купує сам у себе(ТзОВ Україна) все зерно, яке мали продати майже 80 підприємств області.. і що Собуцький не в долі? чи горбенко не в долі? та навіть Горбенка заступники в долі.... а всі звернення по цьому поводу до Правого сектору так і нічого не дали..
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» у Луцьку захищав мажора на «Лексусі»?
06 квітень, 2014, 18:09