У Луцьку триває акція «Стоп Хам». ФОТО

У Луцьку триває акція «Стоп Хам». ФОТО
Активісти "Автомайдану Волинь" знову провели рейд центральною вулицею міста. Вони клеїли "стопхамки" на лобове скло автомобілів, припаркованих із порушеннями правил.

Деякі водії сперечалися з активістами, зокрема один із них розповів, що він працює на доставці товару та поставив свою автівку через те, що змушений розвантажити товар, - кажуть в прес-службі організації.

Активісти звернулися за допомогою до працівника ДАІ, який розповів водію, що той припаркувався з порушеннями, оскільки до пішохідного переходу від автомобіля менше ніж 10 метрів, а це заборонено всім автомобілям без винятку.

Ще один водій сказав, що він не буде від'їжджати з місця неправильного паркування та погрожував викликати собі в підтримку "Правий Сектор". "Автомайданівці" знову звернулися за допомогою до автоінспекторів.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КОНФЛІКТ


Активісти "Автомайдану Волинь" запевняють, що акції стануть регулярними.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дорослих дітей! Ідіть прибирати парк. Свята на носі...
Відповісти
Прибирати, працювати, а не підбурювати народ!
Відповісти
Ля, шо важко норм запаркуватись, хай пару метрів свою задницю далі пронести!!! Геть вже лодарі!!!
Відповісти
Пакр самі заср...ли то і прибирайте
Відповісти
На лоба собі нехай наклеять! Якби в центрі було б де ставити машини - то друге діло, а так - дебільний піар похи, якому немає чим зайнятися. Хай іде і Честер свій стереже.
Відповісти
Уважающий себя и других водитель всегда найдет ,где припарковать правильно свой автомобиль . Мы же хотим в Евросоюз ,так давайте начнем с того ,что и в своей стране будем соблюдать ПДД , а не только выезжая за кордон.
Відповісти
Раз Ви такі морально єтичні, ідіть працювати в ДАЇ!!!!
А починати варто з СЕБЕ, а то самі їздять на нерозмитнених авто на польскій реестрації,на клонах чому не заплатите 5-6 т у.е. за разтоможку ???
Це Ви нам такій приклад подаєте ????
СРАМОТА !!!
Відповісти
Авто на польській реєстрації має громадянин Молдови
Відповісти
Наклейкі треба набагато більші, щоб аж на всю лобовуху...Я не розумію наш народ хоче в Європу а ведуть себе як га...ки, а чим займаються в цей час наше ДАЇ? За що вони отримують зарплату? Що з машини без водія хабара не візьмеш...?
Відповісти
Тепер ноги моєї не буде в Честері, я йому виручку даю, в барі обідаю, а Він мені на лобове СТОП-ХАМ ???
Це вже перебор!!!
Відповісти
кожному - своє...
Відповісти
на великі наклейки грошей нехватило?хах
Відповісти
Ще біля центрального офісу приват банку на Відродження автівки завжди паркуються на тротуарі.
Відповісти
Участник автомайдана который клеит наклеики,ездит сам на не растаможенной машине,имеет и молдаванский и украйнский паспорт...это печально
Відповісти
А куди дивиться міліція, що це таке? На Україні немає подвійного громадянства!!!
Відповісти
Поха. Лоховатий. Пиаршик
Відповісти
РЕБЯТА , МОЖЕТ ВАМ ХВАТИТ ДРУГ ДРУГА ГРЯЗЬЮ ОБЛИВАТЬ ? ВЕДЬ ВРОДЕ БЫ У ВАС ОДИНАКОВЫЕ ЦЕЛИ (я надеюсь ) , ЧТОБЫ НАША УКРАИНА БЫЛА ПРОЦВЕТАЮЩЕЙ СТРАНОЙ!!! ВЕДЬ МЫ СМОТРИМ НА ВСЕ ЭТО И РАЗОЧАРОВЫВАЕМСЯ В ВАС !
Відповісти
Хлопці займаються дурницями, вони напевно не були в Європі, і ті, що пишуть негативні комертарі також. В Єаропейських містах дуже багато паркувальних місць як платних, так і безкоштовних, хоча б взяти для прикладу ту саму Варшаву. Потрібно не наклейки на лобові скла клеїти, а "штурмувати" міськраду, щоб забезпечили паркувальними місцями центр Луцька, в якому немає де припаркувати авто!
Відповісти
ПІДТРИМУЮ !!!!
Відповісти
до чого ці наклейкі? немає куди грошей подіти? зробіть місця спеціально відведені для паркування автівок, а тоді ліпіть своє оте гівно
Відповісти
А ви не подумали що хлопці і вам доносять і владі щоб щось думала про парковки. Наївні дурні....Поки народ не звернеться щоб зробили паркови хрен хтось вам зробить. А обзивати друг друга як малеча це саме простіше. Дайте хай попрацюють. Поки роботу бачу Автомайдану Волинь.
Відповісти
На мій автомобіль наклеіли здиралось важко і якби на скло поклали офіційний штраф працівник ДАІ то я б його заплатив а наступного разу подумав чи треба паркуватись чи ні а так крім нерозуміння хворих людей нічого не побачив то в яку европопейську культуру ми граемось незрозуміло напевно так і будемо погано жити поки не почнемо кожен з себе думаю що дійсно той що це робить і е хам і йому треба казати стоп
Відповісти