«Автомайдан України» спростував звинувачення Похи і пропонує клеїти наліпки «Стоп Хам» на танки

«Автомайдан України» спростував звинувачення Похи і пропонує клеїти наліпки «Стоп Хам» на танки
В організації «Автомайдан України» запевнили, що не ставали ні на чий бік в інциденті під час акції «Стоп хам!». Активісти стверджують, що, як і «Правий сектор», прийшли туди, щоб запобігти можливому конфлікту.

Нагадаємо, у неділю, 6 квітня, у центрі міста активісти організації «Автомайдан Волинь» проводили акцію «Стоп хам!» За словами керівника Сергія Похи, вони вступили в суперечку з власником автомобіля Lexus, після чого на місце події прибули представники «Правого сектору» і «Автомайдану України». Поха висловив здогад, що вони прийшли «кришувати» власника авто.

Після того як Поха оприлюднив свою версію події, на сторінці «Автомайдану України» у Facebook з’явилося повідомлення про те, що автомайданівців прийти на місце події попросив начальник ДАІ міста, і що ні вони, ні «Правий сектор» ніякого стосунку до власника авто не мають.

У повідомленні йдеться:

«Шановні громадяни!

Сьогодні, 06.04.2014 року, на Театральному майдані м.Луцька проходило віче під гаслом «Нові люди – нова країна». Організаторами заходу виступали такі громадські об’єднання як Автомайдан України, Правий Сектор, Самооборона Майдану та Громадський Сектор. Саме у цей час на мобільний телефон одного з координаторів штабу Автомайдану України надійшов дзвінок від начальника ДАІ міста про суперечку між працівниками ДАІ та невідомими особами на перехресті біля ЦУМу. Підійшовши, активісти Автомайдану України помітили представників Автомайдану Волині, які поряд проводили акцію під назвою «Стоп хам». Також на велике скупчення людей звернув увагу і Правий сектор, що миттєво відреагував, підійшовши для з'ясування обставин суперечки. Наголошуємо на тому, що Правий Сектор не втручався у непорозуміння та одразу залишив місце події.

Зі слів Сергія Похи, правопорушник на авто марки Lexus припаркувався у недозволеному для цього місці. Активісти Автомайдану Волині наклеїли на скло наклейку з текстом «Стоп Хам» та попрямували до працівників ДАІ, щоб зафіксувати правопорушення. Власник автівки нібито погрожував активістам Автомайдану Волині втручанням таких організацій як Правий Сектор та Автомайдан України.

Доводимо до відома громадськості, що ні Правий Сектор, ні Автомайдан України не захищає правопорушників та не «кришує мажорів», як висловився пан Сергій. Також звертаємо вашу увагу на те, що Автомайдан України та Правий Сектор не мають нічого спільного з водієм, з чиєї вини стався інцидент. Ми вважаємо, що у центрі міста справді фіксуються постійні порушення правил паркування автомобілів, але, на нашу думку, до цієї проблеми варто підходити більш глобально. Наприклад, треба проводити роз’яснювальну роботу з водіями, піднімати питання про облаштування місць для стоянки автомобілів, підземних, наземних тощо. Також ми дотримуємося думки, що зняття наліпки може призвести до пошкодження лобового скла автомобіля, а в найгіршому випадку – і до ДТП, якщо водій не зможе її легко видалити. Загалом пропонуємо пану Сергію за підтримкою апріорі «об’єктивного» видання «Волинь Post» поїхати до Криму і поналіплювати свої агітки на російські танки – ось це буде адекватний вибір супротивника ))).

Слава Україні!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і так неробствуєте...
Відповісти
У ПС "люстрація" вибіркова. З власниками авто марки "лексус" не зв'язуються.
Відповісти
Ну Поха-то "Автомайдан Волынь")) А вот чего бы "Автомайдану Украиины" не поехать в тот же Крым или на восток? Все таки Волынь - еще не вся Украина. Автомайдан будет наклейки лепить на танки, а ПС - бутылки с коктелями...
Відповісти
Чтобы Поха потом подал в суд за использование идеи? Стоп хам - его акция.
Відповісти
Я заходил на Страничку Автомайдана Украины. У них там как-то все более глобально. Милиция, утилизация... Пацаны! Время бибикания, махания флагами и наклеек прошло!
Відповісти
Нехай пОХА собі наклейку на лоба наліпить бо більшого хаиа на дорозі я не зустрічав мало того що носиться по місту зі швидкістю 110 км ,так ще і людей лякає спецігналами- він хто міністр МВД,чи може спікер ВРУ? Особисто зі мною було 2 випадкі коли він мені на зустрічну виїзджав і щей-й спец сиреною сигналив щоб дорогу дав на МОЇЙ ПОЛОСІ ВДУМАЙТЕСЬ ЛЮДИ!!!
Відповісти
Відео з відеорегістратора і Поху відправляємо в Крим;))
А взагалі це навряд чи Поха. Він їздить як мінімум 130 км на годину
Відповісти
Пане Пащенко - респект за повідомлення) Я, наприклад, бачив, що він ще й професійно намагається вдавати із себе водія спорткара і крутого дріфтера!!!!
Відповісти
Цікаво, чи працівники ДАІ зафіксували порушення правил чи власник автівки відбувся лише наклейкою на склі авто?
По-моєму, суть в цьому.
Відповісти
Я с вами , Максим , абсолютно согласна . Почему ДАИ не сотрудничает , ведь сколько ж можно денег в бюджет получить ! Вот так месячишко потрудиться , глядишь и финансы появились например для больных деток . А заодно и дороги посвободнее станут.
Відповісти
Підтримую, якщо працівники ДАІ ігнорують правопорушення тоді на х.ре....... на вони потрібні. А ДАІ стоїть тільки на тупіках та в рибних місцях. Потрібно їх не просто напрягати а гнати ремнем виконувати свої обов'язки. А якщо ще й начальник ДАІ прийшов на захист таких працівників то потрібен рапорт вже на стіл начальнику Міліції.
Відповісти
І я зробив висновок що начальник ДАІ всетаки позвонив Автомайдану)) Значить лексус набрав начальнику))))))))))))))))))Ведеться слідство!
Відповісти
Останні новини
«Автомайдан України» спростував звинувачення Похи і пропонує клеїти наліпки «Стоп Хам» на танки
07 квітень, 2014, 08:50