Двох «беркутівців» посадили в тюрму, а їхнього командира - під домашній арешт

Двох «беркутівців» посадили в тюрму, а їхнього командира - під домашній арешт
Командира роти «Беркута», яка розстрілювала у лютому протестувальників на Інститутській у Києві, відпустили під домашній арешт, а двох його бійців кинули за ґрати.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід трьом колишнім беркутівцям у справі про масовий розстріл людей на Майдані, - пише ТСН з посиланням на Сегодня.

Так, командиру спецроти «Беркута» обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«За словами його колег у спецназі, електронний браслет на майора не одягали, просто в певний час він повинен перебувати вдома, а за викликом слідчого одразу ж прибути в Генпрокуратуру», - пише видання.

Водночас двом сержантам спецроти «Беркута» Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці.

Захист має намір оскаржити рішення суду. За інформацією видання, всі троє підозрюються за ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство двох і більше осіб).

«Причому командир роти підозрюється в організації масових вбивств, а його бійці - в пособництві», - зазначається у виданні.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомляв, що «беркутівці» розстріляли на Інститутській 17 мітингувальників. Міністр також зазначив, що з одного автомата було вбито 8 людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двох «беркутівців» посадили в тюрму, а їхнього командира - під домашній арешт
07 квітень, 2014, 09:09