Над неспокійними регіонами літають винищувачі, ‒ ЗМІ. ФОТО

Над неспокійними регіонами літають винищувачі, ‒ ЗМІ. ФОТО
Жителі Харкова, Донецька, Дніпропетровська і Луганська у понеділок помітили у небі над своїми містами винищувачі.

Про два винищувачі МИГ над Харковом повідомляє місцеве видання «057», ‒ пише Українська правда.

Як пояснили виданню у МВС, причин для хвилювання немає – в Україні з 1 березня тривають військові навчання протиповітряної оборони. «Це сили авіації протиповітряної оборони. Вони відпрацьовують польоти над містом», ‒ повідомив представник МВС.

Видання «Восточный вариант» повідомляє про два винищувачі в небі над Луганськом. Луганський журналіст Андрій Діхтяренко підтвердив цю інформацію. «Дві пари «граків» з інтервалом у 30 хвилин. Видно погано ‒ летіли швидко», ‒ пише він і додає, що, швидше за все, це були СУ-27.

Бачили два винищувачі і в небі над Донецьком. Відповідне фото в Twitter поширив користувач @skhakirov. «Це були літаки або МИГ-29, або СУ-27. Летіли на висоті десь 300 метрів над землею з Півночі на Південь (у бік Маріуполя) та маневрували», ‒ пише видання NGO.donetsk.

Близько 16-ї години над Дніпропетровськом пролетіли два літаки-винищувачі. «Городяни спостерігали їх у районі житлового масиву Перемоги і лівого берега. А кілька хвилин по тому винищувачі пронеслися над самим центром міста», ‒ пишуть «Вести».

У Міноборони виданню повідомили, що це планові польоти МИГ-29. «Це не вторгнення іноземних військово-повітряних сил, а українські літаки», ‒ сказали у дніпропетровському регіонального медіа-центрі Міноборони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Над неспокійними регіонами літають винищувачі, ‒ ЗМІ. ФОТО
07 квітень, 2014, 17:16