Не треба церемонитись з сепаратистами, - нардеп з Волині

Не треба церемонитись з сепаратистами, - нардеп з Волині
Щоб не втратити Південно-Східну України – не треба церемонитись з сепаратистами, - вважає народний депутат Сергій Мартиняк.

"Ситуація в державі впродовж кількох місяців – напружена. Ми фактично втратили Крим, морський флот, кардинально змінилось життя тисяч українських військовослужбовців. Нині загроза нависла над Сходом та Півднем України. Якщо ми не почнемо діяти рішучіше – завтра кримський сценарій втілюватимуть на материку", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті обранця народу.

"Зрозуміло, що сепаратизм розпалюють мешканці сусідньої держави, мирне населення Донецька, Луганська, Харкова, Маріуполя бояться чинити опір озброєним агресивним групам людей та чекають рішучих дій від Уряду та силовиків. Лише їх чіткі та узгоджені дії, принципова позиція усього суспільства здатні звільнити наші міста від "окупантів" та гарантувати безпеку мільйонам українців", - каже нардеп.

"Мене насторожує позиція керівництва держави, яке знаючи про підготовку сепаратиської вибуху на сході країни, нічого не вдіяло. Кримський сценарій повторюється не лише з боку дій Росії, а й зі сторони дій найвищих осіб української держави. Якщо найближчим часом владі не вдасться ефективно протидіяти розкольникам держави, можна вже в найближчі дні очікувати продовження військової кампанії на материковій частині України. А це загроза мільйонам українців", - вважає він.

Мартиняк запевнив, що з колегами з депутатської групи "Суверенна Європейська Україна", робить усе можливе, аби зберегти цілісність держави.

"Я впевнений, що Україна має всі необхідні ресурси, аби дати відсіч проявам сепаратизму на Сході та Півдні держави. Рішення потрібно приймати жорстко – винуватці підпалів, захоплення амінбудівель та озброєні агресивні люди мають бути затримані та відповідати згідно закону. Ми проголосували за поправки до Кримінального кодексу України та посилили відповідальність за антидержавницьку діяльність – люди повинні розуміти, що безкарними такі дії не залишиться", - пише він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей ригівський псевдо депутат може тільки давати совітиіти -бери карабіна і в перед на схід
Відповісти
Останні новини
Не треба церемонитись з сепаратистами, - нардеп з Волині
08 квітень, 2014, 14:29