На Волинь з'їдуться дипломати

На Волинь з'їдуться дипломати
На Волині в червні відбудеться виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні.

Про це йшлося під час зустрічі генерального секретаря Міжнародного Трейд-клубу в Україні Валерія Балясного з заступником голови облдержадміністрації Романом Карпюком та першим заступником голови облради Олександром Пирожиком, - повідомили у прес-службі ОДА.

Сторони обговорили підготовку програми виїзного засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні, яке відбудеться в червні на Волині.

Як повідомив генеральний секретар Міжнародного Трейд-клубу в Україні, планується, що до обласного центру прибудуть представники посольств закордонних держав, акредитованих в Україні, та міжнародних організацій з близько 20 країн світу.

Гостям презентують економічний потенціал Волинської області та окремі інвестиційні проекти, відбудуться також зустрічі з представниками ділових кіл нашого регіону.

Заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк зауважив, що область зацікавлена у поглибленні міжнародної співпраці, адже у цьому є вигода, тим більше, що іноземним партнерам Волинь може запропонувати низку цікавих інвестиційних проектів.

Роман Карпюк відзначив, що на Волині визначено кілька пріоритетних напрямків інвестування, а саме: сільське господарство, переробна і харчова галузі, машинобудівна, деревообробна, легка і хімічна промисловість, а також рекреаційно-туристична сфера.

Він також висловив сподівання, що започаткована співпраця позитивно позначиться зростанні зовнішньоторговельного обороту області, збільшенні надходжень іноземних інвестицій, створенні спільних підприємств та відкритті представництв іноземних компаній.

Довідка

Міжнародний трейд-клуб був створений у 1992 році за ініціативою іноземних дипломатів та сприяння колишнього Міністерства зовнішніх економічних зв’язків в Україні як громадська організація.

Нині він об’єднує керівників та співробітників відділів з торговельно-економічних питань майже 60 посольств іноземних країн і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Президентом Трейд-клубу є Перший секретар Посольства Словацької Республіки в Україні Соня Крайчова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто знає, це буде відкрите засідання? Як стати учасником?
Відповісти
засідання відкрите, доступ вільний. щоб стати учасником, потрібно зголоситися по тел 255174
Відповісти