Військовим потрібна підтримка волинян

Військовим потрібна підтримка волинян
Хоч волиняни вже й перерахували приблизно 1 мільйон гривень на потреби волинських військовослужбовців, однак, потрібно набагато більше.

Про це стало відомо під час брифінгу членів наглядової ради при Волинській ОДА за збором та розподілом благодійних коштів для армії у вівторок, 8 квітня.

За словами координатора проекту «Захисти Волинь – збережи Україну» Олександри Фальчук, військові частини Волині потребують часом найелементарнішого, як от рації, бронежилети чи спальні мішки. Так, гроші, які надходять від небайдужих волинян на забезпечення військовослужбовців, відразу направляють на закупівлю цих та інших речей.

З її слів, важлива кожна копійка, тож, жінка попрохала і далі допомагати армії, адже 1 мільйон гривень, який уже вдалося зібрати, – крапля в морі. До прикладу, один бронежилет коштує лише приблизно 4 тисячі гривень.

Олександра Фальчук зауважила: аби люди не переймалися, куди «йдуть» їхні гроші, у соцмережі Facebook створили відповідну групу «Захисти Волинь – збережи Україну», де будуть публікувати списки благодійників – громадян і організацій – та те, куди спрямовуватимуть гроші, які вони відправляють на потреби військовослужбовців із вказанням військових частин, куди ці кошти направляють. «Країна має знати і пишатися своїми героями», – вважають координатори проекту.

Для координації зусиль волинян щодо допомоги військовим при Волинській ОДА створили наглядову раду. Її завданням є збір та розподіл коштів військовим частинам, які дислокуються на території Волині.

Головою наглядової ради став голова обласної Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.

Гроші можна перераховувати на банківський рахунок:

Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану
р/р 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк»
МФО 303440
Код 20129977

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де з коментарів поділися реквізити Вол.-Волинської 51 механізованої?
Відповісти
Останні новини
Військовим потрібна підтримка волинян
08 квітень, 2014, 16:35