Як сепаратисти-автоматники виводили Тігіпка з СБУ. ВІДЕО

Як сепаратисти-автоматники виводили Тігіпка з СБУ. ВІДЕО
У мережі з’явилося відео, як народний депутат і кандидат у президенти, колишній регіонал Сергій Тігіпко йде із захопленої сепаратистами будівлі СБУ в Луганську.

Туди він посеред ночі приїхав на переговори з проросійськими активістами, аби ті звільнили приміщення, ‒ пише Gazeta.ua.

Після того політик хотів виступити на мітингу на вулиці, де зібралися проросійські активісти, його звинуватили в зароблянні передвиборних бонусів на переговорах із сепаратистами і прогнали.

Кілька автоматників у масках вивели Тігіпка по «коридору», за ним побігла обурена юрба. Люди навздогін кричали: «Куди з ним пішли наші бійці?», «На нашому майдані Тігіпко піаритися не буде».

Після того, як автоматники довели Тігіпка до бібліотеки імені Горького, він потиснув головному руку і сказав: «Ну все, тримайтеся тут».

Після чого частина автоматників вирушила назад, а частина пішла за Тігіпком.

Тим часом на проросійському мітингу, де зібралося до тисячі людей, відбулася бійка. Одного чоловіка навіть забрала швидка допомога. Двоє людей намагалися виступити зі сцени із закликом зоставатися єдиними народом і не ділити Україну. Мітингувальники назвали їх провокаторами. Коли чоловіків виводили за барикади, хтось почав бризкати слізогінним газом. Біля будівлі СБУ було багато нетверезих.

Нагадаємо, сепаратисти кілька днів утримують будівлю СБУ в Луганську. Учора з’явилося повідомлення про її замінування. Проросійські активісти взяли в заручники до шістьох десятків людей. На даний час із полону відпусти вже 56-х.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як сепаратисти-автоматники виводили Тігіпка з СБУ. ВІДЕО
09 квітень, 2014, 10:28